Baş kahramanımız Anna,ailesinin koyduğu şartlar üzerine Fransa'da bulunan bir yatılı okula gönderilir.Daha önce hiç bulunmadığı ve uzak hissettiği bu ülkede kendini yalnız hissetmeye başlar fakat zamanla kendini harika bir arkadaş grubunun içinde bulur.Çok geçmeden grubun üyesi olan ve okulda çok sevilen;yakışıklı,popüler çocuğumuz Etienne St.Clair'a gönlünü kaptırmıştır.
Kitaptan kısaca bahsedecek olursak; Anna'nın okul hayatında yaşadıkları,arkadaşlık ve aile ilişkilerine tanıklık ediyoruz.Ayrıca yazarın başarılı betimlemeleriyle Paris'i sanki gerçekten geziyormuş,deneyimliyormuş gibi hissetmeniz kaçınılmaz.Normalde her okuduğum kitapta mutlaka favori bir karakterim olur fakat bu kitap için malesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Baş karakterimiz Anna karşılaştığı olaylar karşısında çok çabuk pes ediyordu,güçlü bir karakter değildi. Onun yanı sıra aşık olduğu St.Clair'da alıştığı kişilere körü körüne bağlanan ve ukala bir karakterdi.Yan karakterlere zaten çok fazla yer verilmemişti.
Eğer romantik kitaplara ve Fransa,Paris'e karşı ilgi duyuyorsanız kolaylıkla seveceğiniz bir kitap fakat belirtmekte fayda var kalıcı bir etkiden ziyade keyifli bir okuma zamanı ve tatlı bir roman niteliğinde.Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim kapak tasarımına kısacası ba-yıl-dım!Şimdiden iyi okumalar,kitaplarla kalın!