Peygamberimin Sevdiği Müslüman

Mehmet Yaşar Kandemir

Peygamberimin Sevdiği Müslüman Gönderileri

Peygamberimin Sevdiği Müslüman kitaplarını, Peygamberimin Sevdiği Müslüman sözleri ve alıntılarını, Peygamberimin Sevdiği Müslüman yazarlarını, Peygamberimin Sevdiği Müslüman yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Hazret-i Ömer –radıyallâhu anh- şöyle demiş: “Bir kimsenin kıldığı namaza, tuttuğu oruca bakmayınız; – Konuştuğunda doğru söylüyor mu, – Kendisine bir şey emânet edildiği zaman emânete riâyet ediyor mu, – Dünya ile meşgul olurken helâl-haram gözetiyor mu, ona bakınız.”
Sayfa 344Kitabı okudu
Müslümanı, müslüman olmayandan ayıran ölçü namazdır.
Sayfa 284Kitabı okudu
Peygamber Efendimiz (s.a.v) ne güzel buyurmuştur: İnsan ihtiyarlasa bile, içindeki mal biriktirme ve yaşama hırsları hep genç kalır. Bu yüzden dünyaya ve dünyalığa gözü doymaz. İki dere dolusu altını olsa, bir üçüncüsünü ister.
Sayfa 187Kitabı okudu
Günahına pişman olmanın en uygun şekli tövbe etmektir.
Sayfa 147Kitabı okudu
Peygamberi sevmek, onun yolunu ve sünnetini izlemekle ve onun gibi yaşamaya gayret etmekle mümkün olur.
Sayfa 125Kitabı okudu
Aminn
Rabbimiz! Bizi doğru yola ilettikten sonra kalplerimizi hakikatten bir daha saptırma!
Sayfa 107Kitabı okudu
Başıma gelmesini Allah’ın takdir ettiği bir şey mutlaka gerçekleşecektir. Allah’ın takdir etmediği bir şey de kesinlikle olmayacaktır.
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.