Dominique Abdullah Penot
Bu kitapta, Müslüman olmuş seçkin bir Fransız düşünürünün kaleminden hayatları, tavırları, halleri ve yaşayışları destandan da öte bir anlam taşıyan hanımefendiler anlatılıyor. Hepsi de Peygamber Efendimizin çevresinde bulunma mutluluğuna ermiş ve akıllara durgunluk veren azim ve cesaretleriyle adlarını ölümsüzler defterine yazdırmış mübarek hanımlar… Onlar her bir anneye, her bir hanıma model olacakları kadar, her bir erkeğin de örnek alacağı ve sonsuz saygı duyacağı eşsiz insan numuneleri… İnançlı okur bu eserde, hiçbir sürükleyici romanın kendisine veremeyeceği eşsiz bir manevî hazzı tadacak ve aynı zamanda dünyanın gelmiş geçmiş en mükemmel hanım kahramanlarıyla tanışmanın tarifsiz mutluluğunu yaşayacaktır.
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 46 dk.Sayfa Sayısı: 168Basım Tarihi: 6 Kasım 2020Yayınevi: Sufi Kitap Yayınları
ISBN: 9786059778961Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

168 syf.
Puan vermedi
Bir oturuşta rahatlıkla okunabilecek çok akıcı ve gerek anlatımı gerek içeriği bakımından sade kolay anlaşılır bir kitap. İslam da hanımlara verilen ehemmiyeti günümüzün aksine gözler önüne sermesi bakımından beni çok etkileyen ve okuduğum da çoğu yerde tebessüm etmeme sebep olan içime evet gerçek İslam bu ve evet Hak dinin Peygamberi işte böyle biriydi sahabeler işte böyle yüce gönüllü insanlardı dedirten bir kitaptı. Tüm hanım kardeşlerimin okumasını ve içine su serpilmesini temenni ederim :)
Peygamberimizin Çevresindeki Hanımlar
Peygamberimizin Çevresindeki HanımlarDominique Abdullah Penot · Sufi Kitap Yayınları · 2020111 okunma
168 syf.
Puan vermedi
Bu kitap , Müslüman olmuş seçkin bir Fransız düşünürün kaleminden hayatları,tavırları ,halleri ve yaşayışları destandan da öte bir anlam taşıyan hanımefendiler anlatılıyor .Hepsi de peygamber Efendimizin çevresinde bulunan mutluluğuna ermiş ve akıllara durgunluk veren azim ve cesaretleriyle adlarını ölümsüzler defterine yazdırmış mübarek hanımlar ...Onlar her bir anneye ,her bir hanıma model olacakları kadar ,her bir erkeğin de örnek alacağı ve sonsuz saygı duyacağı eşsiz insan numuneleri ... Canınla ,malınla güçlü bir imanla Allah yolunda olmak ... Hayranlıkla okudum özelikle hanım kardeşlerimin okumasını tavsiye ederim model alacağımız asıl yıldızların hayatlarına misafir olma fırsatını yakalayacaksınız keyifli ve bol istifadeli okumalar dilerim
Peygamberimizin Çevresindeki Hanımlar
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.