Unuttuğunuz Tanrılar

Barbara Marciniak
Bu kitap bizlere evrimin yeni bir aşamasına nasıl erişeceğimizi anlamamıza yardımcı olmak için Dünya'ya gelen Pleiades'lilerin bilgeliğini aktarıyor. Pleiades'liler bir grup aydınlanmış varlık. Şaşırtıcı, yoğun, zekice tartışmalar içeren bu öğretiler, gezegendeki varlığını, ortak bilinç ve bilinçdışının gittiği yönü sorgulayan herkes için vazgeçilmez bir kaynak. Bize iç ışığımızı yakmanın yaratıcı ve pozitif bir yolunu gösteriyor. Bu kitapta şu soruların yanıtlarını bulacaksınız: - Korkularımızın ötesine nasıl geçeriz? - Orijinal insanın on iki sarmallı DNA yapısı ve on iki çarka merkezi nasıldı? - Tanrılarımız kimdir? - Zaman Elçileri kimdir? - Kolektif bilincimizde ve bilinçdışı kayıtlarımızda neler var? - Biz kimin Amacıyız? Dünya gezegeninde olmak için harika bir zamandasınız.
262 sayfa

262 syf.
Puan vermedi
Okudukça düşünüyor insan.Hadi fiziken topraktan geldik ama ya ruhumuzun kaynağı ne ? İnsanın varoluşuna güzel açıklamalar getirerek Dünya'da olma sebebimizi yeniden düşünmemizi sağlayan bir kitap.
Pleiades Öğretileri 1Barbara Marciniak · Ötesi Yayıncılık · 200022 okunma
262 syf.
10/10 puan verdi
Kitabımız çok değişik ve etkileyen bir kitap.Baya bir düşündürücü çünkü iyice anlamak için dikkatle okumak ve düşünmek gerekiyor.Genel bir bilgi vereceğim sadece kitapla ilgili çünkü özetlemem çok zor burda.Baya baya sayfalar dolusu yazmam gerekir.O da imkansız tabiki.Başlangıçta Pleiadesliler ile ilk iletişimin nasıl gerçekleştiğiyle ilgili bilgi
Pleiades Öğretileri 1Barbara Marciniak · Ötesi Yayıncılık · 200022 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.