Herkese keyifli okumalar
Bir psikoloji öğrencisi olarak herkesin psikolojiye ilgi duyduğunu biz çok sık duyarız ve bizim bölümümüz de çok fazla bilgi kirliliği vardır. Aslında psikoloji pozitif bir bilimdir ve bir yöntemi ve birden fazla altalanı vardır.
Alfa...
Kitabın en ilginç yönü dergi tarzında basılmış olmasıdır. Kitaptaki bütün kuramlar ve kuramcılar belirli bir düzene göre ilerliyor. Normal bir sayfa düzeninde en üstte o kuramcıya ait bir söz, üst sol tarafta kuramın oluşmasına katkı sağlayan çalışmalar ve en alt sağda ise...
Kitabı geçen gün kitapçıca görünce bakmadan edemedim.Kitapta yok yok.. Bir çok Psikologun hayatı ve özel psikoloji akımlarından istenilen ölçüde bilgiler paylaşılmış.
Psikoloji öğrencilerine tavsiye edebilirim.. Türkçe yazılan buna benzer bir kitap bulamayız sanırım Türkiyede..
Tesadüfen denk geldim ama çok sevdim içeriği farklı görsel olması içerisinde hemen. Hemen. Her sayfada bulunan sözler çok hoşuma gitti içerisinde hemen hemen her konudan bahsedilmiş ve arada düşüncelerimize cevap ararken yararlana bilinir bir kitap :))