Raw Family, #1

İngilizce
E-kitap

Lexi & Twitch
2025 84. kitabı
Arkadaş tavsiyesi ile başladım kitaba, dark bdsm tarzı sevdiğim için atladım tabi. Kitap 20 yıl önceki bir olayla başlıyor. Kızımız yan komşunun şiddet gören oğluna yardım ediyor ve yaşı 6. Olayın kırılma noktası da burası zaten. Şimdiki zamana dönünce kızımız Lexi bir sosyal hizmet uzmanı ve bir takipçisi var. Bir gece Lexi bir saldırıya uğruyor ve takipçisi kurtarıyor. Sonrası malum. Kitapta beklediğimin çok altında dark ve bdsm mevcut, herşey çok yüzeysel ve rızaya dayalı oluyor. Konu güzel ve bence değişikti fakat daha çok ayrıntı beklerdim. Ama aldığın tüyolar devam kitaplarının bu açığı kapatacağı, daha derinlemesine konuların işleneceğini yönünde. Sadece üzüldüğüm ve ağladığım bir olay oldu, keşke öyle olmasa idi,gerek yoktu. Son fetişi olan biri olarak kitabın sonunu beğendim olması gereken gibiydi. Az daha ayrıntı olsa 10 numara 5 verirdim. Beklentinizi yüksek tutmadan okumak isteyene tavsiyemdir.
2025 160. kitabı
Okunma: 13 Ekim 2025 16:51
Herkese selamlar Yine ve yeniden bir seriye giris kitabıyla karşınızdayım Bu seriyi okumak aklimda yoktu ama sagolsun birkahvebinkitap okuyunca resmen canim cekti bu aralar #darkromance
2018 20. kitabı
Okunma: 09 Eylül 2018 00:00
Lexi'nin arkadaşlarından nefret ettim. Genelde kadın karakterin arkadaşları, bir hayatı olmadığı ve tüm dünyası erkek karakterin etrafında döndüğünde rahatsız edici oluyor. Ama bu kadar uyduruk, yapmacık, zorlama karakterler yazılacağına hiç arkadaşı olmasaymış. Yazarlar ne zaman sakin ana karakterin arkadaşlarını fazla çılgın yapma saçma-klişesinden vazgeçecekler? Hayır, çılgınlık olsa hadi yine tamam ama bu artık ucuzluk. Baby-babe kelimeleri kitaptaki her karakterin ağzına sakız olmuştu. Tüm karakterler hepimiz aynı kalemden çıkıyoruz diye feryat figan bağırıyordu. Olay örgüsü zayıftı. Yazar karakterlerin kişiliklerini, geçmişlerini, arka planlarını kitap ilerlerken daha yeni tasarlıyordu. Okunur mu? Okunur da sizi tatmin etmiyor. Kitabın sonundaki bir olay şaşırttı ve hafif üzdü. Şu an ikinci kitabı okuyorum. İkinci kitap konusu, yazım tarzı ve karakterleri ile daha iyi duruyor. Yani bu kitabı okursanız ve ne okusam ne yapsam diye düşünüyorsanız ikinci kitaba devam edebilirsiniz.