İlk kitaba göre kötüydü bence. Aslında bu kitabı da hızlı bitirdim fakat istediğim tatmin edici bir olay örgüsü vermedi 3. Kitabında şansımı deniyeceğim.
Kitap olay değil daha çok Kai ve Paenin düşünceleri, geçmişleri, ilişkileri. Hatta tamamen öyle. Başta çok güzeldi sonlara doğru biraz baydı ama ben birkaç günde olduğum için de olabilir bilemiyorum. Başlarda vaaaaovvv oldum o kadar güzel sahneler vardı kiii.. çooook tatlı replikler vardı. Benim en favorim Paenin ayaklarının üşüdüğü sanırım:). Bu kadar uzatılmasa onda on kitap olurmuş. 3. Kitabı okumadan önce biraz ara vereceğim sanırım.
RecklessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2025447 okunma
acikcasi gercekten ilk kitaptaki olaylardan sonra bu kadar sakin bir kitap beklemiyordum biraz gecis kitabi gibi olmus ayni olaylar tekrar edip durdu ama yine de kai ve pae enayisi oldugum icin benlik sikinti yoktu sonu hakkinda konusacak olursam da boyle bir sey olacagina o kadar emindim ki yani ama yine de cok sinirliyim mlsf
RecklessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2025447 okunma
İlk olarak genelde bu tür kitapların çevrilmesini beklediğimi söylemek istiyorum. İngilizce okumaya manhwaların yeni bölümleri dışında çok alışık değilim. Ama kitabın yazım dili çok basitti saolsun
kitabın başlangıcı fena değildi. karakterleri hiç sevmememe rağmen okunması kolaydı ve ilerledikçe nedense karakterleri biraz umursayacağımı hissettiriyordu? ama nasıl oluyorsa artık her sayfada
Belki sekiz puanlık bir kurgusu yada işleyişi yoktu ama olsundu. Bolca hemde baya bolca datlım, kıymatlım Kai yi ve tabi ki Pae yi okumak bana sekiz puanlık hissiyatlar yaşattı, o yüzden kitaptan da
Yazar kitap sonları hakkında nasıl merakta bırakacağını çok iyi başarıyor!
Kitabın 2. Okurken dili o kadar güzel ve akıcı ki şimdi daha da emin oldum sorun çevirideydi , imkanı olan inglizce okusun , onun dışında 2. Kitapta fantastik olarak pek bir şey okumadık aslında ben allahtan fantastik için başlamadım seriye yoksa hayal kırıklığı olurdu , kitsp boyunca pae ve kai’ın kovalaması oldu sonra At binme sahneleri yüzmeyi oğrenme sahneleri bir de yatak için kavga eden sahneler okuduk sürekli yani kitabın yarısı yine flört etmeler’le geçti sonlara doğru da bir iki şey oldu , ilk kitap kadar bombalar patlamadı belki ama sonu fena bitti yine , ben bu çifti sevdiğim için okumaya devam edeceğim umarım böyle romantik kitap olarak yazar devam eder :)
Reckless Yazarın dili okadar akıcı ki bayıldım Bu seri fantastik ağırlıklı değil romantik ağırlıklı . Kitaba gelicek olursak duran bir kitaptı aslında ama ona rağmen kendine çekti ve okutturdu. Kai'yi sevmeyenleri anlamıyorum ya anlayamıyorum Kai benim fav erkek karakterim oldu (kitap karakterleri arasında) Aslında Kitt'i de seviyordum ama birinci kitapta kardeşinin Pea'ya karşı hisleri olduğu bu kadar açıkken kızla ilğilenmesi beni irite etmişti. Ona rağmen sevmiştim. Bu kitaptan sonra Kitt'i bir kaşık suda boğa bilirim. Kitapta Kia ve Pea'nın flörtleşmeleri ağırlıktaydı ve ben bunu çok sevdimKitabın sonlarına doğru o kadar güzel şeyler oldu ki altını çizmelere doyamadım .Son üç sayfa kala olanlar oldu ve kitabı fıllatım sadece bir cümle insanı çıldırtırmı çıldırtıyormuş arkadaşlar . Yazar sonları çok iyi bitiriyor. Bizleri meraktan çıldırmamızı çok güzel sağlıyor.
Powerless serisinin ikinci kitabı Reckless'in yorumu ile geldim.Öncelikle yedi puan hakeden bir kurgusu yoktu çünkü kitap boyunca pae'nin kaçışını kai'ninse kovalayışını okuyoruz.Gerçekten sadece romantizm olsun diye yazılmış gibi.Direniş'i biraz daha fazla okuyamazmıydık.Araya biraz aksiyon biraz macera katılamazmıydı.Neyse gelelim finale.Final bence aşırı saçmaydı.Kafasını kesse ya da farklı bir ceza verse gelini ilan etmesi çok komikti.
RecklessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2025447 okunma
Lauren has lived in Michigan her whole life, making her very familiar with potholes, snow, and various lake activities. She has the hobbies of both a grandmother and a child, i.e., knitting, laser tag, hammocking, word searches, and coloring. Powerless is her debut novel, and she hopes to have the privilege of writing pretty words for the rest of her life.