İsteklerin Yönetimi

Pierre Franckh

Tümünü Gör
9/10 puan verdi
"inanç dağları yerinden oynatır."
Rezonans - Eko, titreşim, yankı Herkese merhaba Kişisel gelişim kitaplarını oldum olası sevmemişimdir lakin bu kitapta inanmanın ve gerçekten istemenin, bizim enerjimizle birleştiğinde yaşantımızı ne kadar olumlu yönde etkileyeceğini örneklerle okuyoruz. 'Hissettiğiniz ya da düşündüğünüz her şey, bir rezonans alanı oluşturur ve hem sizi hem de çevrenizdekileri kalıcı olarak değiştirir.' diyor arka kapak yazısında. Kendi enerjinizin farkında olmanın huzurunu hissedeceksiniz her satırda. Başaramayacağınızı ve asla olmaz, yapamam dediğiniz çoğu düşüncenin motivasyon ve doğru frekansta kalarak sizi olumlu yönde nasıl etkilediğine şahit olacaksınız. İmkansız gibi görünen bir çok olayın çekim yasası ve olumlama ile başarılabileceğini ve sadece inanıp doğru enerji ve düşünceyle gerçekleşebileceğini deneyimleyeceksiniz. Yazarın da dediği gibi "İnanç dağları yerinden oynatır." diyoruz. Her satırı ayrı bir alıntı, her kelimesi ayrı bir dünyaya açılıyor.. Kendini sorgulama, doğru şekilde neyi nasıl yaparımın farklı bir versiyonunun bizi etki alanına nasıl aldığını okuyacaksınız. Aslen kitap 10 gün gibi bir zaman diliminde bitmiş olmasına rağmen alıntı paylaşımı bir hayli uzun sürdü ama ben çok keyif aldım okurken. Sürekli karşıma çıkan ve en çok okunanlarda ilk sırada yer alması kitabı okumama vesile oldu diyebilirim. İncelemeyi hakeden bir kitap oldu
. • Herkese keyifli okumalar diliyorum
9/10 puan verdi
Gerektiği değeri görmediğini düşündüğüm bir kitap. 'Daha önce neden fark etmedim ki' diyebileceğim şeylerle karşılaştım. Sanırım beni biraz da kendimle yüzleştirdi. Uzatmadan, sıkmadan, yormadan okunması da muhteşemdi. Vakti olanın bir solukta okuyabileceğine eminim.
7/10 puan verdi
rezonans - kuantum dünyası
Bu kitabı daha önce okuduğum, muhtemeldir ki bir çok kişinin okuduğu
The Secret
The Secret
kitabına çok benzettim. Tamamıyla bir kişisel gelişim kitabı diyebilirim. Rezonans ve enerji olayına biraz vakıf olduğumdan 300 sayfalık kitabı 3 günde bitirdim. İlk kez böyle bir kitap okuyacak kişilerin çok zorlanacağını
Rezonans KanunuPierre Franckh · Elips Kitap · 20139bin okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.