Bana Sevmeyi Anlat

2025 159. kitabı
RİSK Bana Sevmeyi Anlat
RiskMüjde Aklanoğlu · Hasrem Yayınları · 20254 okunma
2025 79. kitabı
"Kendime bir dünya kurdum, içinde olmadığın ama içerisinde senin olan herşeyin olduğu bir dünya ! Her yerim buram buram sen kokarken , hayatımın içinde sen yoksun. Aldığım her nefeste sen varken , içimde bile seni taşırken , sensizim..." Herkese Merhaba "Hata "kitabının devamıyla sizlerleyim.. Rüzgar'ın hayatteki tek varlığı kızkardeşi intihar etmişti. Nedenini araştıran Rüzgar intikam hırsıyla doludur. Canını yakanın aynı duyguyu hissetmesini ister ve sebep olanın kardeşi Esme ile evlenir. Duyguları olmayan, öfkesiyle hareket eden Rüzgar ömür boyu vicdanına yük olacak bir hata yapar. Esme ise ailesinin ondan vazgeçişi ile yaralıdır . Zaman ve sabır insana yapmam dedigini yaptırır, hissetmem dediğini hisettirir . Rüzgar artık eski Rüzgar değildir ama Esme'nin yaşadıkları çok ağırdır . Rüzgar hatasının telafisi için çok uğraş verecektir , birşeyler yoluna girecek gibi görünürken yaşanan yeni bir olay 4 yıl ayrılığa neden olur. 4 yıl Rüzgar'dan çok şey götürürken Esme'nin hayatında güzellikler olacaktır. Esme ve Rüzgar arasina neden 4 yıl girdi ? Esme'nin hayatındaki güzellik nedir ? Aşk için herşey affedilir mi? Soruların cevabı ve daha fazlası için kitabı okumalısınız. Öfke ve intikamın insanı nasıl hataya sürüklüyor Rüzgar çok güzel hissettirdi. Esme'nin yaşına rağmen güçlü durmaya çalışmasını çok sevdim. Kitapta en çok yazarın psikolojik çözümlemelerini, davranışların altında yatan etkenleri ve çiftler arasındaki iletişimliğin zararlarına deginmesini beni etkiledi.
RiskMüjde Aklanoğlu · Hasrem Yayınları · 20254 okunma

Müjde AklanoğluYazar · 30 kitap
1986 İstanbul doğumlu olan yazar, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarım Fakültesi, Moda Tasarım mezunudur. Bu alanda birçok çalışmada dereceye girip ödüller almıştır. Altın Kalem ödüllü araştırmacı yazar, alanında bir ilk yaparak aşk romanlarının içeriğindeki boşluğu doldurmak amacıyla, eğitimler almaya başlamıştır. Kişisel gelişimden, psikolojiye, diksiyondan adab-ı muaşerete, iş disiplininden, profesyonel hayata geçişe kadar birçok alanda sertifikası bulunan Aklanoğlu, Yaşam Koçluğu yapmaktadır. Yazdığı kitaplarla insanları eğitici, bilgilendirici ve motive edici bir durum sergilemektedir. “Edep Çiçeği, Bana Bir Masal Anlatsana, Rüyalar Gerçek Olsa, Rüyalar Gerçek Oldu, Bir Şans Daha, Kör Talih 1-2, Baksana Talihe 1-2, Şansa Bak, Araftayım, Geleceğim Sensin, Gamzelim; Bana Adımı Sor, Gamzelim; Ya’saklımsın, Yurtsuz, Kimsesiz, Zümrüt Kafes, Ayten, Kalpsiz, Kime Niyet Kime Kısmet, Hayal’et, Yasak Elma, Fedakar, Kaçış, Topal ve Centilmen, Hata (Bana Sevmeyi Anlat), Risk (Bana Esmeyi Anlat), Nadas (İki Yemin Bir Aşk), Vabeste (Yemin Bozdum Yolunda), Deli Fişek (Adı Bende Saklı), Deli Dolu (Kaderimde Saklı), Deli Divane (Ecem), Komplo, Kuklacı, Strateji, Pusula (Ördü Kader Ağlarını), Vakitsiz (Yağmur Bulut’u Unutursa)” adlı eserleri bulunmaktadır... Evli ve iki çocuk annesi olan yazar, kurucusu olduğu Hasrem Yayınları’nda hâlâ yazmaya devam etmektedir.