Game Changers #5

E-kitap
Türler:

2026 16. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2026 03:09
Ayyy ben Harris'e bayıldım ya kitap çok basit bir kitap Rachel abla cok üzerine düşünmüyor bence kitaplarının ama karakterlerin hepsi cok tatlı oluyor İlya ve Shane'in yeri elbette ki farklı ama onların kitabı hariç en sevdiğim kitap bu oldu ya diyorum ya Harris'e bayildim tam bir güneş ya sürekli konuşsun dinlerim. onu istiyorummmm
2026 3. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2026 20:23
Çok güzeldi, çok sevdim. Troy Barrett, eski takımında yaşadığı bir olayın ardından Ilya Rozanov'un kaptanı olduğu Ottawa Centaurs takıma takas edilen, içe dönük ve eski homofobik bir arkadaş grubu geçmişi olan bir hokey oyuncusudur. Tek istediği yeni takımında iyi bir hokey oynayarak göze girip tekrar daha iyi bir takıma transfer olmaktır. Ottawa'nın sosyal medyacısı Harris Drover ise eşcinsel yönelimini gizlemeden gururla yaşayan, dışa dönük ve neşeli biridir. Harris, Troy’un aksi ve içe kapalı hâline rağmen onun yanında olmaktan, onunla sohbet etmekten vazgeçmek ve Troy zamanla ona alışmaya ve yanında iyi hissetmeye başlar. İkili arasındaki çekim yavaş yavaş güçlenir. Troy, sadece Harris’e açıklamnın değil, kendi gerçek benliğini kabullenmenin de yollarını bulur. Geçmiş hatalarından ders çıkaran Troy yeni takım arkadaşlarıyla iyi bir ilişki kurar ve biz de bunu okuruz. Gerçekten serideki en sevdiğim kitaplardan biri oldu diyebilirim. Hem Troy ve Harris'in ilişkisi hem takımın geri kalanı ile olan ilişkisi hem de Troy'un karakter gelişimi çok güzeldi. İstismar edilen kadınların haklarına bir erkek üzerinden vurgu yapılması da ayrıca hoşuma gitti. Ilya'nın her daim Troy'u anlaması, yanında olması ve kaptanlığını okumak da ayrı zevk verdi diyebilirim.
2026 21. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2026 00:00
Her ay GameChangers serisinden bir kitap okuyorum serisinde sıradaki kitap Troy ve Harris'in hikayesinin anlatıldığı Role Model idi. Bir süredir korkunç bir reading slump yaşıyordum ve bu kitap bana kelimenin tam anlamıyla ilaç gibi geldi. Gerçekten ilk iki kitaptan sonra en beğendiğim hikaye Troy ve Harris'in hikayesi oldu. Troy, korkunç takım arkadaşı ile yaşadığı tartışma sonucunda takımından takas edilerek Ottawa'ya geçiyor ve hem yeni bir takıma hem de yeni bir şehre alışma sürecinde yeni takımının sosyal medya danışmanı olan Harris ile tanışıyor. Troy, yıllarca herkesten yönelimini gizlemiş bir hokey oyuncusu olarak Harris'in bu takımda ve çevresinde gördüğü kabul ile fazlasıyla afallıyor. Çocukluğundan beri babası tarafından ona dayatılan "erkeklik" algısının altında ezilmekten yorgun düştüğü ve hayatının tamamen tepetaklak olduğu bu süreçle beraber kendisiyle, kimliğiyle ve olduğu kişiyle barışıyor. Troy bana kalırsa Ilya ve Shane'den sonra seride yazılmış olan en derinlikli karakter. Serinin önceki kitaplarında hissettiğim o duygu yüzeyselliği bu kitapta çok azdı. Troy sürekli kendini ve iç dünyasını anlamaya çalışıyor ve bir şekilde Harris'e "layık olmak" için çabalıyor. Onları okumak o kadar güzeldi ki tarif edemem. Shane ve Ilya, Scott ve Kip ikililerinden sonra benim favori çiftim kesinlikle Troy ve Harris oldu. Dürüstlükle söyleyebilirim. Kitaba 10 üzerinden 6 puan verdim.
2026 6. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2026 13:24
Seride Hollanov kitapları dışında en sevdiğim kitap bu oldu. Troy da Harris de eğlenceli ve sevilesi karakterlerdi, dolayısıyla ilişkileri de öyleydi gerçekten keyif aldım okurken. Ilya'ya da bayıldım kitapta tabii ki bunu söylememe bile gerek yok aslında. Onu o kadar seviyorum ki köpek insanı olması bile bir sorun değil, ben kedi insanı olduğum halde öyle diyeyim. Sadece genel memnun olmadığım bir durum var kitaplarla ilgili, serinin geçtiği evren biraz daha ütopikleşti sanki her kitapla. Bu kadar queer hokey oyuncusunun aynı dönemde oynaması, aynı ortamlarda bulunması ve insanların çoğunlukla destekleyici olması genel olarak insanı maalesef gerçek hayatta var olmayan bir balonun içine sokuyor. Ben Scott/Kip, Shane/Ilya ve Troy/Harris ile tamam olurdum diğer iki çift ve onların kitapları olmasa da olurdu gibi hissediyorum, o çiftleri sevenlere bir lafım yok ama yine de düşüncelerim böyle. Tabii ki yazarın bana bir gerçekçilik borcu yok hatta gerçekçi olmaması birçok açıdan iyi, homofobiden kaynaklı şiddet gibi unsurlar görmeyi hiç istemezdim kitaplarda. Yani aslında bir açıdan da bu evrenin kucaklayıcı bir ütopya olmasını seviyorum. Neyse uzun lafın kısası, The Long Game bekle ben geliyorum. Bebeklerimi çok özledim, ağlayacağım.

Rachel ReidYazar · 2 kitap
Rachel Reid, Game Changers hokey aşk romanları serisinin yanı sıra bağımsız hokey aşk romanları Time to Shine ve The Shots You Take'in USA Today Çok Satan yazarıdır . Kanada'nın Nova Scotia kentinde yaşıyor. Hep orada yaşadı ve muhtemelen hep orada kalacak gibi görünüyor. İki sıkıcı diploması ve iki ilginç çocuğu var.