Dövmeli Adamlar Serisi 1

Aspendos Yayıncılık
Orijinal Adı:
Rule (Marked Men #1)
Sıralamalar

Dövmeli Adamlar Serisi "Rule"
2020 116. kitabı
Karakterler bana After serisi kahramanları Tessa ve Hardin'i anımsattı. Sadece daha az esprili, daha fazla duygusuz geldi bana. After serisini soluksuz okumuştum ki, Hardin beni çoğu zaman deli etmişti ama kesinlikle duygu geçişleri daha yoğun yaşanıyordu. Serinin devamını okumam diye düşünüyorum.
2019 52. kitabı
Bu tarz yeni yetişkin kitaplarını severim. Hatta çok severim. Özellikle aşk kitabı aradığım beni RSden kurtaracak kitaplarda önceliğim hep bu tür olur. Bu kez de pek çok yerde duyduğum Dövmeli
2020 52. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2020 07:55
Bu, Rule'u üçüncü okuyuşum ve muhtemelen son okuyuşum da olmayacak. İlk kez arkadaşlarımla okuduğumdan beri vazgeçilmezlerimden biri hâline geldi bu kitap. O zamanlar bu türde hiç kitap okumadığımızdan olsa gerek arkadaşlarım ve ben Rule'u çok sevmiş, devam kitaplarını da okumak istemiştik. Güzel zamanların hatırasını taşıyor olması kitabı okumaktan vazgeçemiyor olmamanın en büyük sebeplerinden biri sanırım. Ha, mükemmel bir kitap mı? Hayır, değil. Kusurları olan bir kitap elbette. Karakterler, sorunlu ve çoğu zaman sinir bozucu davranışları olan tipler. Özellikle Shaw'ın bazı konularda çok pasif kalması ve Rule'un kitabın sonuna kadar hislerini netleştirememesi çok sinir bozucu. Yaşadıkları aşk da çok etkileyici değil. İşte tam bu noktada kendimle çelişmeye başlıyorum zira tüm bu kusurlarına rağmen kitabı seviyorum ve tekrar tekrar okumaktan vazgeçemiyorum.
2023 49. kitabı
#okudumyorumluyorum #rule Puan 10/10
2020 60. kitabı
Kolay okunabilen çerezlik bir kitaptı. Ne okusam derdinden arkadaşımın tavsiyesi sayesinde kurtuldum. Hatta seriye beraber başladık. Çok klasik bir konusu var. Ailesi tarafından davranışları yüzünden dışlanan kötü çocuk ve sevilen iyi kızın aşkı. Kolay okunduğu dili akıcı olduğu için kitabı beğendim. Çok büyük beklentiyle okumayın ama çerezlik niyetine bir çırpıda okuyabilirsiniz.
2022 16. kitabı
Dövmeli adamlar serisine başlarken yorumları okumuş ve çok beklentim yoktu. Çok iyi yorumlar yazılmamış. Ama ben serinin ilk kitabı olan Rule çok sevdim. Rule dövme ve piercing ile kaplı tam bir asi
Aşk
2022 12. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2022 21:24
Dövmeli Adamlar Serisi 1. Kitap / Rule ve Shaw arasında geçen roman ,zıt karakterlerin hayatını ve arkadaş çevresini anlatıyor. Aşk romanı sevenler için güzel bir kitap. Ufak bir bilgi serinin her kitabı baska karakterler hakkında olsa bile ilk kitaptan itibaren hikaye devam ediyor.
2020 65. kitabı
Rule ikizinin ölümünden sonra ailesiyle aradı iyice bozulmuştur. Çünkü annesi oğlunun ölümünden dolayı Rule'u suçlar. Her zaman kurallara uymayan kendi kurllarını yazan Rule bu durumdan sonra sadece pazar günleri Shaw sayesinde ailesinin yanına gider. Shaw Remy sayesin de Rule ile tanıştığından beri ona aşıktır ama hiç kimse ikizlerin asi olanı ile Shaw arasında bir şey olacağına hiçbir şekilde inanmaz ve zaten herkes Remy ile ikisinin bir ilişkisi olduğunu düşünür. Klişe ama güzel okunabilir bir kitaptı bence. Okurken sizi rahatsız edecek gereksiz olaylar yoktu. İyi günler... Kitapla kalın....
RuleJay Crownover · Aspendos Yayıncılık · 2015329 okunma
Türü yeni yetişkin tarzı olsa da yazım biçimi aynen genç yetişkin türüdür. Hikaye acayip sıkıcı, karakterler çok boş ve ergen. Yarım bıraktım, pişman değilim bıraktığıma.
2015 311. kitabı
Rule ve Shaw çok sevdim bu karakterleri, birbirleriyle atışmaları ve eğlenceli diyalogları çok güzeldi. New adult türünü ve bad boy karakterleri seviyorsanız bu seri tam size göre kesinlikle okuyun derim.

Jay CrownoverYazar · 14 kitap
Jay Crownover, Uluslararası ve çok sayıda New York Times ve USA Today markalı erkekler dizisinin en çok satan yazarı, Denver Serilerinin Azizleri ve The Point and Breaking Point Serisidir. Kitapları tüm dünyada birçok farklı dilde çevrilmiş olarak bulunabilir. O dövmeli, çılgın saçlı, Colorado kökenli, muhteşem köpekleriyle Rockies'in üssünde yaşıyor. Burada sık sık soğuk bir bira ve Taco Salı günleri keyfi bulabilir. Jay, sayfalar arasında ve yolda her zaman bir sonraki macerasını arayan kendini ilan eden bir müzik züppesi ve açık sözlü kitap sever.