Jean Watson
Macera, cesaret ve iman öykülerini seviyorsanız-- işte, unutamayacağınız bir öykü. Corrie, başkalarına, özellikle de özürlü çocuklara yardım etmeyi seviyordu. Ama bir Nazi toplama kampına gönderildiğinde, Holllanda’daki mutlu yaşamı sona erdi. Toplama kampında zorluklar yaşadı, cezalandırıldı ama bu dayanılmaz koşulllarda Tanrı’dan sevgi ve yardım gördü. Onun şaşırtıcı öyküsü dünyanın her yerinde anlatıldı, birçok kişi için esin kaynağı oldu. Bu kitabı okuduğunuzda 20. yüzyılın en olağanüstü Hristiyan kadınlarından birini tanımış olacaksınız. Yorumlar (0)FacebookHata
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 3 dk.Sayfa Sayısı: 143Basım Tarihi: Aralık 2011Yayınevi: Haberci Basın Yayın
ISBN: 9789758820818Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

143 syf.
Puan vermedi
"Saatçinin Kızı"..Konusu gerçek bir hikayeye dayanan kitap, Gençlik Kitapları Serisinden. Anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki, umarım doğru aktarabilirim. 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi işgali altındaki Avrupa ve işgale direniş hali, sözlü, yazılı, görsel binlerce şekilde, binlerce defa anlatılmış. Bir örnek de
Saatçinin KızıJean Watson · Haberci Basın Yayın · 201114 okunma
143 syf.
8/10 puan verdi
Jean Watson
1862 yazı ve bazı genç sanatçılar Berkshire'dan ilham almaya karar verir. Ama sıcak günler bittiğinde gizemli şeyler olur. Kızlardan biri ortadan kaybolur, bir diğeri vurularak öldürülür ve bir soygun olur. O zamandan bu yana bir asırdan fazla bir süre geçti ve Londra'da Elodie Wislow, içinde kendisine çok tanıdık gelen iki şeyin bulunduğu bir defter gibi görünen bir şey bulur: bir evin resmi ve bir kadının fotoğrafı.
Saatçinin KızıJean Watson · Haberci Basın Yayın · 201114 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.