Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış

Ya İpek Urgan ya Gümüş Hançer

810 üzerinden
219 Puan · 12 İnceleme
336 syf.
Serinin ikinci kitabı genel olarak, Kanuni'nin torunu 2. Selimin kızı İsmihan Sultanın yaşadıklarını, hadımı olan Abdullah tarafından anlatılıyor. Kanuni'nin ölümü, 2.Selimin tahta çıkışı, kadınların entrikaları, yasak ilişkiler, yükselmek için yapılan tuzaklar. Akıcı bir kitap.
336 syf.
Serinin ikinci kitabinda ise artık işler daha da karmasiklasmaya başlar. Bu kitapta yasak ilişkiler ve iktidarı kazanma çabalarını okuyucuya sunuyor yazar. Çok keyifli bir devam kitabı
336 syf.
Seri kitaplarını çok sevdiğim için ikinci kitabı da hemen okudum. roman yine bir zamanların yakışıklı venedikli soylusu olan şu an ki hadım Abdullah’ın ağzından hem haremlik hem de selamlıkta ki olayları anlatıyor. keyifli ve heyecanlı bir ikinciydi. sanırım üçüncü ve son kitapta tüm soruların cevapları olmalı
336 syf.
Soffia Baffo'nun, Hürrem'den geri kalır yanı yokmuş. Hatta daha da fena. II Selim, III Murad döneminde Osmanlı'nın neden gerilediği apaçık ortada. Adamlar devlet işlerinden başka herşeye ilgililer. Hele de işin içine kadınlar da girince, gözdeler de devlet işlerine burunlarını...
12 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.