Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Alıntılar

5.410 üzerinden
898 Puan · 155 İnceleme
Şahane Hatalar 1
Konuya başlamasıyla her bölüm sonu iki seçenek sunulması ve seçimlerimiz doğrultusunda sonumuzun gelmesi, düşünürken heyecanlandırdı hatta güldürdü diyebilirim. Kaderin bizim seçimlerimizle değiştiğini ve sonumuzun her zaman niyetimize bağlı olacağını farklı formatıyla yansıtan eğlenceli bir kitap.
640 syf.
Başından başlayıpta sonuna doğru ilerlenilmeyen bir kitapla geldim sizlereee. Şöyle ki 1nci bölümü okuyorsunuz ve sonrasında size 2 seçenek sunuluyor. Tercih ettiğiniz bölümle devam ediyor ve onun sonunda yine seçim yapıyor bu şekilde ilerleme kaydediyorsunuz. Kararınızı siz...devamını oku
640 syf.
Büyük bir heyecanla elime aldığım bir kitap, ama sonuçlar maalesef tekrara dönmek zorunda kalıyor. Bazen bağlantı kuramadığım istemediğim dışında tercih yapmak zorunda kalıyordum. İşte bu biraz insanı üzebiliyor :)
Düşünce
Puan vermedi
İlk başta başlarken heyecanlanmıştım fikir çok orijinal çünkü. Ama hikayeler vasat. Ve orijinal fikirle vasat hikayeler ilginç bir ahenk yakalamış. Elimde kalem işaretleyerek okuyorum. Kendimi dolandırılmış gibi hissetmiyorum ama diğerlerini okumayı da düşünmüyorum.
5.4/10 · 3.882 okunma
161 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.