Jan Devrim
Okunma
Beğeni
1.102
Görüntülenme
Gözlerimi dikiyorum sana. “Neden?” diyesim geliyor. Dudaklarım açılıyor. Belki bir harf söyledikten sonra susuyorum. Gözlerimi kapıyorum. Bir damla yaş. Kendini tamamlamış, aktı akacak... Bir daha kapatıp açıyorum gözlerimi… Düşüyor… Gülümsüyorum. Bitiyor birden gülümsemem. -Öyle olmalı, inan bana. Kendini bırakma. Doğrusu bu… Doğrusu… Sesin… Kulaklarımda yankılanıyor olmalı… -Kendine iyi bak. Elveda… Gözlerime bakmadan, çantanı alıp gidiyorsun, yavaşça. Oysa baksan, kapalılar… Kapıdan dışarı çıkıyorsun, camekânın önünde bekliyorsun. Bir iki saniye… Bir araba geliyor. Binip gidiyorsun. - Gitme. Gözlerimde bir damla daha… -Gitme… Ellerim masanın üzerine düşüyor. Başımda ellerimin üzerine… Ağlıyorum. Ellerim ıslanıyor.
Tahmini Okuma Süresi: 5 sa. 54 dk.Sayfa Sayısı: 208Basım Tarihi: 26 Aralık 2014Yayınevi: Akis Kitap
ISBN: 9786051291574Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

208 syf.
8/10 puan verdi
sakin birgün için kısa kısa hikayelerden oluşan kendinizden de birşeyler bulabileceğiniz bir kitap. "ya evet bunu ben de hissediyorum." dedirten duygu betimlemelerini okurken hepimizin aynı olduğunu hissettiren bir eser. Herkesin birbirine benzediğini, acıların, kafa karışıklıklarının da alınan derslerin, çıkarılan sonuçların da aslında aynı olduğunu görüyoruz. Bazı hikayeleri dönüp dönüp tekrar okumak istedim. Çok akıcı ve yalın bir dil kullanmış yazar. Kafanızı boşaltmak ve adı gibi sakin bir kafaya ulaşmak istiyorsanız okuyun derim.
Sakin Bir Gün İçinJan Devrim · Akis Kitap · 20148 okunma
208 syf.
10/10 puan verdi
Kısa kısa hikayeler ve sözlerden oluşan bir kitap idi. Beğendim hoşuma gitti. Eski güzellikleri anlatan hikâyeleri daha çok beğendim. Tavsiye ederim. Kitapla kalın.
Sakin Bir Gün İçinJan Devrim · Akis Kitap · 20148 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.