Gerçek Aşkın Şifresini Çözmek

Kinsun
AŞK BÜYÜK BİR ŞEY DEĞİLDİR, YÜZLERCE KÜÇÜK ŞEYDİR. Aşkın karmaşasında bazen kaybolabilirsin, dikenli yollarında yara bere içinde kalabilirsin ve bazen kendini tükenmiş hissedebilirsin. Ama unutma ki sana ait olan hiçbir şeyi kaybetmezsin. Bazen de irili ufaklı kayıplar verdiğini düşünebilirsin ancak kaybettiğini sandığın hiç kimse, hiçbir şey kayıp değildir. Ne siyahtır ne de beyaz, bir renk cümbüşüdür gerçek aşk. Fırça kullanmadan yaşamı rengârenk bir gökkuşağına çevirebilme sanatıdır. Notaların olmadan kendi müziğini besteleyebilmektir, yaşamı dansa kaldırmaktır. Zorlamak değil buluşmaktır. Ulaşmak değil yolda olmaktır. Sana ayna olacak şeyi bulmaktır.Senin olan seni zaten bulacaktır. Nasıl mı? Kinsun’un kaleme aldığı Senin Olan Seni Bulur işte bu can alıcı sorunun cevabını veriyor.
Tahmini Okuma Süresi: 6 sa. 21 dk.Sayfa Sayısı: 224Basım Tarihi: Aralık 2023Yayınevi: Destek Yayınları
ISBN: 9786256608252Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

224 syf.
Puan vermedi
Herkese selamlar Ocak ayının son kitabı
kaleminden
Senin Olan Seni Bulur
Yazarın kalemini, düşünme tarzını hayata ve ilişkilere bakış açısını seviyorum. Kitabın çıktığını duyunca hemen satın aldım tabiki. Benim için bu tarz kitaplar başucu kitaplarıdır. Tek sefere mahsus değil; ben bu tarz kişisel gelişim kitaplarını kesinlikle ara ara açıp
Senin Olan Seni BulurKinsun · Destek Yayınları · 2023214 okunma
224 syf.
Puan vermedi
Senin olan seni kesinlikle bulur..
İlişkinin evrelerini anlatıyor. Aşkı, sevgiyi psikolojik açıdan derinlemesine ele alıyor. Daha sağlıklı bir ilişkinin nasıl olabileceğinden detaylıca bahsediyor. Bence okunmaya değer bir kitap.. Ben okurken eğlendim:)
Senin Olan Seni BulurKinsun · Destek Yayınları · 2023214 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.