Şeytan Tüyü Var Sende

Seda Diker
ÇOK SATAN ASLINDA GİDEN ERKEK YOKTUR'UN YAZARINDAN Hissettirdiğin kadar varsın... Eğer sen hâlâ kaçıp kovalanarak, acı çektirerek Gösterip de vermeyerek flört ediyorsan İlişkiler hakkında hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Birtakım güzel duyguları, sevgi ve aşkı Hissettirebildiğin ve hissettiğin kadar ilişki yaşarsın. Yoksa ?belirsizlik" içinde gidersin. Duygu oluşturma sanatını öğrenirsen İlk günden başlayarak, en uzun ilişkide, hatta evliliğinde bile Aşk ve tutkuyu sürdürebilirsin. Ama asla Sürekli taktik uygulayamazsın. Ne söylediğin değil, nasıl söylediğin Ne yaptığın değil, nasıl yaptığın önemlidir. Herkes bir ilişki yaşıyor... Ama sen güzel duygular, aşk, sevgi, güven, arzu ve bağ oluşturarak yaşa! DUYGU OLUŞTURMAK SANATTIR. BİR İLİŞKİDE YAŞATTIĞIN DUYGU KADAR VARSIN!
344 sayfa

Seda Diker
Seda DikerYazar · 12 kitap
Seda Diker; Bilinçaltı Uzmanı ve Tantra Eğitmeni. Robert Kolej'in ardından Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. Üniversitenin ardından hipnoterapi eğitimi aldı ve klinik hipnoz eğitim programına katıldı. Columbia Presbyterian Medical Center'daki uluslararası hastaları organize eden bölüm ile ortak bir çalışmayla, New York'taki Türk ve diğer yabancı kanser hastalarına, ağrı kontrolü, stres yönetimi, uyku bozuklukları ve kemoterapi sırasında özel meditasyon ve rahatlama seansları uyguladı. Kısırlık tedavisi gören hanımlar için workshoplar, toplu ve bireysel seanslar düzenledi. 2006 yılının Ağustos ayında Türkiye'ye dönen Diker eğitimlerine İstanbul'da devam ediyor.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.