Harry Hole Serisi 5

Jo Nesbo
Oslo'da bir seri katil mi kol geziyor? Genç bir kadın evinin banyosunda ölü bulunur. Elinin parmaklarından biri eksiktir ve gözkapağının altında yıldız şeklinde kırmızı bir elmas vardır. Oslo Polisi'nin parlak dedektifi Harry Hole kendini yine içkiye vermiş, polislikten atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır.  Katilin kurbanlarına bıraktığı yıldız şeklinde kırmızı elmasın şifresini çözmek için tekrar işine sarılan Harry Hole, bu vakada beraber çalıştığı can düşmanı dedektif Tom Waaler'le de ciddi bir hesaplaşmaya girişmek zorunda kalacaktır.  "Şeytan Yıldızı ustalıkla kurgulanmış, iniş çıkışlarla dolu bir kitap. Nesbo müthiş bir tempo yakalamış. Şiddetle tavsiye edilir."  -The Guardian-  (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 13 sa. 17 dk.Sayfa Sayısı: 469Basım Tarihi: Nisan 2014İlk Yayın Tarihi: Eylül 2007Yayınevi: Doğan KitapOrijinal Adı: The Devil's Star
ISBN: 9786050919943Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

469 syf.
Puan vermedi
Genç kadın evinde yıldız şeklindeki kırmızı elmasla ölü bulunur. Sadece genç kadın değil birkaç kurban da aynı şekilde ölü bulunur. Dedektif seri katili bulmaya çalışır. Aksiyon dolu sürükleyici bir kitap. Kurgusu güzeldi. Kesinlikle okunmalı.
Şeytan YıldızıJo Nesbo · Doğan Kitap · 2014913 okunma
469 syf.
9/10 puan verdi
8.4 Harry Hole serisini zaten seviyordum bu kitapta da hayal kırıklığı yaşamadım, aksine çok sevdim. Yazarın kendine has üslubu ile karakter ve olay örgüsü bir araya gelince ortaya şahane bir polisiye çıkmış. Ben zevk alarak ve iki günde okudum, sayfalar çok hızlı akıyor gerçekten, sadece yazar bazen Harry'nin alkol sorunlarına fazla yer ayırıyor, bu da seride kendini tekrara yol açıyor. Yine okumaya değer güzel bir seri. Daha fazlası için; yorumatolyesi.blogspot.com/2016/08/seytany...
Şeytan YıldızıJo Nesbo · Doğan Kitap · 2014913 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.