Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar

Barbaros Şansal
Barbaros Şansalın kendi deyimiyle yarım asırlık bilgi birikim ve gözlemlerini bu kitapta topladı. Anılarının yanı sıra sosyal konulara ve Türkiye'nin yüksek sınıfının sosyal hayatına eleştirisel bakış açısıyla yaklaşan yazarın dili hem eğlendirici hem de keskin. Bir kara mizah örneği olan bu kitap çok konuşulacak.
160 sayfa

160 syf.
5/10 puan verdi
Çok karmaşık, çok ama çok gizli kapaklı bir anlatım dili söz konusu. Ayrıca yerli yersiz bir o kadar da betimleme mevcut. Ben bir şey anlamadım. Beş puanı da kendi idrak çabama verdim, yarıda bırakmama mücadelemi onurlandırmak için.
Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar
Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi HayatlarBarbaros Şansal · İnkılap Kitabevi · 20077 okunma

Barbaros Şansal
Barbaros ŞansalYazar · 3 kitap
Barbaros Şansal (d. 10 Temmuz 1957, Ankara), Türk moda tasarımcısı. 1957 yılında Türkiye'nin başkenti Ankara'da Sungur Tekin Şansal ve Güner Eczacıbaşı'nın çocuğu olarak dünyaya gelen Şansal, Şişli Özel Dost İlkokulu, Yeşilköy Halil Vedat Fıratlı Pansiyonlu İlkokulu, Site Koleji, İstanbul Alman Lisesi, İzmir Fatih Koleji, İstanbul Vefa Lisesi, İstanbul Maltepe Lisesi, İstanbul Fenerbahçe Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi'nde eğitim görmüş, eğitimini Londra'da tamamlamıştır. Modacı kişiliğinin yanında LGBT hakları savunuculuğu ve savaş karşıtı kişiliğiyle bilinir.[1] Habertürk'te "toplu iğne" ve Skytürk'te "çengel iğne " isimli programları yaptı. "3. SINIF HAMUR KAĞIDA MÜREKKEBİ HAYATLAR" isimli bir kitap yazdı. Ayrıca Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera adlı yazarların yazdığı "Moda okulunda öğrendiğim 101 şey" isimli kitabı Türkçeye çevirip yayınladı. Marmara üniversitesi ve Ankara Başkent Üniversitesinde "Moda tarihii" dersleri vermektedir.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.