Sinners Anonymous #1

İngilizce
Sıralamalar

2023 110. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2023 02:05
Öncelikle ben bu kitabı ingilizce okumadım Google'dan çevirisini buldum okudum. Çevirisi varken ingilizcesini okumaya gerek yok eheheh. Tamam cevirede hatalar olabilir ama zamanla alisiyorsun. İlk bölümler böyle sıkıcıydi sonradan akmaya başladı kitap. Bu aralar mafya kitaplarına takdigim için okudum aslında. Şimdi kısaca konusundan bahsediyorum. Ay bahsetmiyorum üşendim. Yoklukta gider okunur. Haydin :)
Sinners AnonymousSomme Sketcher · Independently Published · 2021706 okunma
Kitap resmen aşkı memnu’nun mafya ve modern hali
2023 105. kitabı
Okunma: 31 Ağustos 2023 03:34
Normalde aldatma olan hiçbir ilişkiden hoşlanmam ya da karakterleri sevmem ama o rezil herif başına gelen her şeyi hak etti spoi olmasın diye ne yaptığını söylemeyeceğim ama ilk kez içinde aldatma olan bi ilişkide zevk aldım. Age gap, forbidden love ve dual pov var. Açıklamada enemies to loversta yazıyor ama ben enemieslik hiçbir şey göremedim fakat kitap dehşet slow burn’dü. Yarısına kadar sadece Aurora’nın ve Angelo’nun etkilendiğini okuduk ama kimse birbirine hamle yapamadı doğal olarak. İkisinin arasında güzel bir çekim vardı Rory’yi sevdim mafya kitaplarında okuduğum klasik salak kızlar gibi değil ama tam olarak bad girl olduğu da söylenemez tam arada kalmış gibi. Angelo ise bana hiçbir duyguyu geçiremedi sonlara kadar. Bi sahneye kadar onu tam olarak anlamamıştım bile. Sadece dış güzelliğine mi vuruldu yoksa gerçekten seviyor mu diye anlamam çok uzun sürdü. Kitapta Gabe’e çok yükseldim adını her okuduğumda ateş bastı resmen. Kitap mafya kitabı olarak geçiyor ama hiçbir mafyatik olay yoktu adam akıllı biraz daha olaylara girmeyi Angelo’yu iş üstünde okumayı çok isterdim. Kitabın son 60 sayfasını okumak çok zevkliydi. En çok oralarda zevk aldım özellikle Angelo kötü kızım dediğinde eriyip gittim resmen aralarındaki çekim ve kimya en çok oralarda alevlerini gösterdi. Sinners AnonymousSinners Anonymous Somme SketcherSomme Sketcher
2023 Okuma Raporları
2023 91. kitabı
Sevdim mi? Evet. Ama favorim olur mu? Tartışılır. Doğrusu keyif alarak okudum, tekrar da okurum ancak asla ölüp bittim diyemem kitap için. Mafya, yasak aşk ve kurgunun karanlık havası çok güzel
2023 86. kitabı
Nişanlımın yeğeni, işlediğim her günahı biliyor. Aralarındaki en karanlık ve en derini dahi. Benim adım Rory Carter ve kötü şeyler yaparım. Bu meleksi dış görünüşün altında yanmış bir ruh var ve bazen, İsimsiz Günahkarlar yardım hattına yaptığım haftalık itiraflarımın onu iyileştirmeye yetip yetmeyeceğini merak ediyorum. Babamı kurtarmak için Cosa Nostra’nın yetmiş yaşındaki reisiyle evlenmek yaptığım tek iyilikti. Sahte gülümsemenin ve dar elbiselerin altında yanıyor olmama rağmen şehvet ve tutkularımı engelliyordum. Öyle de olması gerekiyordu. Ta ki nişanlımın yeğeni davetsizce yemeğe gelene kadar. Angelo ‘Vicious’ Visconti. Elmacık kemikleri dili kadar keskin olan güzel bir canavar. Ondan korkmamam gerektiğini söylüyorlar. Ama bence o, Visconti’lerin en tehlikelisi. Bütün günahlarımı iri, kaba ellerinde tutuyor. Ve benimkinden daha karanlık olan tek günah onunkidir.
Herkesin Barbiesi var bizim de Angelomuz :D
·496 syf.·
2024 70. kitabı
Herkese selam. Güzel bir mafya serisiyle geldim. İtalyan asıllı olanlarından. :D Ruslardan ve İrlandalılardan ziyade bu milletin mafyalarına daha bir yakınlık hissediyorum. İtalyanların aşkı bi başka
2024 53. kitabı
Öncelikle kitabı çok sevdiğimi söyleyerek başlayacağım. Benim bir mafya kurgusunu sevmem için böyle yazılması gerekiyormuş. Sıkılmadan bir filmmiş gibi akıcı bir şekilde okudum. Bu benim için yeterli. Hem dark havası var karakterler ve olay açısından, hem mafyatik olaylar okuyabiliyoruz, karakterlerin çekimini de fazlaca hissediyoruz. Kitabın sonuna kadar ufak () smut sahneler olsa da daha ilerisine kitabın sonuna kadar götürmemeleri olayını sevdim. Sonuna kadar o enerji ve çekimle okuma yapmak... Huh. Kitabın havasını çok sevdim. Kurgusuyla beraber. Kızımız asla pasif ve utangaç değildi bu aşırı hoşuma gitti. Sadece babası için bazı şeyleri göze alması gerekiyordu. Angelo da ailesini toprağa verdikten sonra iyi biri olmak için kendine söz veriyor ve mafya işlerinden uzaklaşıp başka yere gidiyor. Döndüğünde de amcasını Rory'le nişanlı olarak buluyor. Angelo ve Rory arasında yasak aşk diye başlıyor ama bence öyle değil. Yaşlı ve t*cavüzcü moruğa bunu yaptığı için çok mutluyum :) Angelo zaten hak ettiği sonu amcasına yaşattı. Zaten bir yerden sonra Rory için herşeyi yakmayı göze alıyor ve bunun sonucunda aileyi karşısına almış oluyor. Bakalım bundan sonraki kitaplarda ne olacak. Savaş bizi bekliyor. Ayrıca diğer kardeşleri okumak için sabırsızlanıyorum. 5/5
2024 61. kitabı
İsimsiz Günahkarlar kitabının yorumu ile geldim.Annelik güncellemesi yaşadığım için bu ara pek kitap okuyamıyorum.Bu tempoda yine de akıcıydı,hızlı okudum.En azından biraz daha farklı bir evrende mafya kurgusu okumuş olduk. Konusu, Angelo annesinin ve babasının ölümünün ardından capo olacakken Şeytan Yamacı’ndan ayrılıp Londra ‘da kendine düzgün bir hayat kuruyor.Annesinin katilini bulmak için 9 yıl sonra Geri dönüyor.Şeytan Koyu’nun sahibi 70 yaşındaki amcasının genç nişanlısını Aurora’yı görünce işler değişiyor. İkilinin ilişkisini ve aralarındaki çekimi sevdim.Dark romance kategorisinde olduğu için ona göre değerlendirme yapıyorum.Angelo’nun kardeşleriyle ilişkisini de sevdim.Seriye devam edeceğim .Aslında 7 ile 8 puan arasında gittim geldim.Kitap bir yerde kendini çok tekrarladı.Bir yüz sayfa gereksizdi bence.Sonlara doğru sıkıldım biraz,o yüzden 7 verdim.
·496 syf.·
2024 180. kitabı
Kitap çıktığı günden beri listemde ve gerçekten çok merak ediyordum. Kitabı hem sevdim hem de sevmedim. Konu olarak çok güzeldi karakterler güzeldi. Ama bence ilk 150 sayfa biraz fazla gereksiz uzamıştı. Bu da kitabın akıcılığını birazcık bozuyor. Serinin ilk kitabı olduğu için muhtemelen her karakterden birazcık bahsedilmesi olayların daha detaylı anlatılması gayet doğal ama bu kadar fazla anlatılmasına ya da bazı şeylerin hem detaylı hem de detaysız olmasına gerek var mıydı diye düşünüyor insan çünkü sanki detay vermesi gereken yerlerde tam anlamıyla bir detay vermiyor bazı şeyler atliyor gibi ama bazı şeyler çok gereksiz uzatılmış gibi gibi bir hissiyat veriyor. Diğer erkek kardeşlerin gerçekten çok merak ediyorum onların nasıl bir hikayeye sahip olacağına dair. Özellikle en küçük kardeş Gabe. Erkek karakterin düşünce yapısı değişmemesi baştan sona tavrının aynı olmasını çok sevdim içinde bir kötülük var ve bu değişmedi yazılan karaktere çok uygun olmuş baştan sona aynı olması. mafya kurgusu seviyorsanız özellikle bence gerçekten keyif alınarak okunur ama bu kadar uzatmaya gerek var mıydı kafamda soru işareti.
2024 80. kitabı
Göz göre göre, bile isteye kendi ellerimle düştüm bu batağa. Belki bu sefer altı, üstü yada içi doludur diye diye bu tarz kitapları okumaya ne kadar daha devam edeceğim hiç bilemiyorum. Prense dönüşmesi için sayısız kurbağa öpen prenses gibiyim ama ortada sadece kurbağa ve daha fazla kurbağa var.:))) Yani velhasılı beğenmedim hemde hiç ama hiç beğenmedim. Ortalık ne yazık ki bunun muadilleriyle dolu. Hep aynı tas hep aynı hamam. Benim için fena bir zaman kaybıydı....
2024 80. kitabı
Okunma: 30 Mayıs 2024 18:24