Siyah Kuğu 1. Kitap

Beyza Aksoy
Ve kan sızıyor, bir kuğunun dinmeyen uğultusundan. Mumu üfleyip siyahıma karanlığını süren tanıdık dudakları gözlüyorum şimdi; boğazından dökülen her bir söz ayrı bir melodi. Bir ilâhi. Ya da ağıt. Ayırt edemiyorum artık. Gökyüzü aydınlık diye mi üzülüyorsunuz? Teninizi yakan güneşe gülümseyin. Çünkü karanlığın içindekileri bir kez gördüğünüzde, bir daha asla eskisi gibi olamazsınız.
565 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Şubat 2017

%7 (44/565)
1/10 puan verdi
lise klişeleri ve ben farklıyım başrolü.
Bu kitap çok ünlüydü, herkes çok seviyordu. Yazarın onun şeytanları kitabını okumuş ve az da olsa sevmiş biriydim. Bu kitabı 17 yaşında yazmış sanırım, o yüzden pek beklentim yoktu. Keşke hiç beklentim olmasaymış. Kitaptan değişik alıntılar görüyordum ve merak ettim. Kitabı özetlemek gerekirse havayı kontrol edebilen bir kız bilmem kaç senedir
568 syf.
1/10 puan verdi
Yine satış düşünülerek çıkartılmış bir kitap daha. Kitap çok saçma ve sürekli mantık hataları ile ilerliyor. Yazım yanlışlarını saymıyorum bile. Koskoca Epsilon yayın evisin. Editörün ne iş yapıyor ? Biraz fikir alışverişi yapmaz mısın ? Wattpad hikayeleri gibi kötü çocuk iyi kız yer almakta. Bir wattpad klasiği bu. Basit bir kitap. Sevmedim olmadı.
565 syf.
9/10 puan verdi
Bu yağmurlar sizin için mi yağıyor, Nil?
"Sevmesinler seni. Sevemezler seni. Bilmezler seni sevmeyi, beceremezler." Beyza Aksoy adını duyduğumdan beri ilgimi çeken kitabıydı, Siyah Kuğu. Okumadan bile seveceğime emindim ve okuduktan sonra da bu fikrim değişmedi. Kitaba, verdiği havaya ve karakterlere bayıldım. Konusuna gelirsem, Nil Han adı gibi kısa ve öz bir kızdır. Ama bu yüzeyselliğin altında gizli bir sır yatmaktadır. Küçüklüğünde yaşadığı bir olay yüzünden hava olaylarını yönetebiliyordur. Kendini üzgün hissettiğinde havanın kontrolünü kaybedip yağmurlar yağdırıyordur. Tüm bunların yanı sıra uzun yıllardır kendisini farketmesini istediği biri vardır. Pamir Yelkıran. Nil'in tabiriyle ise Kalpkıran. Pamir'in hayatına bir şekilde dahil olmasıyla olaylar başlar. Pamir Yelkıran.. Beyza Aksoy karakterleri her zaman diğer karakterlerden farklı hissettiriyor bana. Hepsinin bana yakın gelen bir yanları oluyor. Kalbimizi kırmasına rağmen Nil'de ben de Yelkıran'dan vazgeçmedik. Siz de bu kitabı okumaktan vazgeçmeyin.
Siyah KuğuBeyza Aksoy · Epsilon Yayınları · 20214,606 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.