2019
İkinci Adam Yayınları

2019 162. kitabı
Şimdi aşk konularında yazılan kitaplar beni çok açmıyor yalan değil. O yüzden kitap beni etkiledi diyemem. Yerli yazarlarımızın çoğu bana sanki yazar yazmaz üstüne bir daha yazdıklarını okumadan kitabı yayınlatmış izlenimi veriyor. Bu da beni üzüyor. Çünkü sayfamı açtığımdan beri yazarlarımızı ne kadar desteklediğimi biliyorsunuz. Ama burda lafım yazardan çok yayinevlerine ve editörlere. Size gelen yazıda ne olursa olsun bir emek var. Siz de yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat ederek basın lütfen. Sosyal mesaj da verildiğine göre artık veda edebilirim bu paragrafa. @fahlulterzioglu yazan ellerine, kalemine sağlık. Umarım daha çok kitaplarını okuruz
SonbaharFahlül Terzioğlu · İkinci Adam Yayınları · 20195 okunma
2020 16. kitabı
Merhaba arkadaşlar size güzel bir kitap yorumuyla geldim Yazarımızın ilk kitabı olmasına rağmen gayet akıcı ve güzel bir kitaptı. . Kitapta yazım kuralları dikkatimi çekmedi değil diğer baskılarda dikkat edilirse kitabımız daha da güzel olur. . Aşk nankördür,yaşattığı mutluluğa acı karıştırmadan gitmez. . Anne aşkı sevgilinin aşkına benzemez.Sevgilinin aşkı ömrü kısaltır.Anne aşkı ise ömrü uzatır. . En değerli Aşk,kalbinde acı değil iz bırakandır. . Karşılıklı,sevgi çatışmasıdır Aşk
SonbaharFahlül Terzioğlu · İkinci Adam Yayınları · 20195 okunma

Fahlül TerzioğluYazar · 2 kitap
Fahlül Terzioğlu, Edebiyat, Türk Edebiyatı kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Gizemli Sır, Umuda Yolculuk olarak sayılabilir. Fahlül Terzioğlu kitapları; İkinci Adam Yayınları, Peon Kitap aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Fahlül Terzioğlu tarafından yazılan son kitap "Umuda Yolculuk", Peon Kitap tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.