Sözler ve Alıntılar

Tümünü Gör
Artık Ramazan bir festival... Iftar, zenginlerin davet ve şatafat gösterisi... Sahurun anlamı yok! Ramazan gelince 'din pazarı' açılıyor. Ekranlar Ramazan meddahlarından, kıssacilardan, hurafecilerden geçilmez oluyor.
Sayfa 174 - TekinKitabı okudu
Yolsuzluk yapanların vay haline ! Onlar alacaklarının son kuruşuna kadar peşine düşerler. Ama iş vereceklerine gelince kıyısından kenarından nasıl çarpıp çırpacaklarını hesaplarlar. Onlar diriltileceklerini sanmıyorlar mı ? O büyük günde... Insanlar o gün Alemlerin Rabbi için ayağa kalkacak. Hayır! Yoldan çıkanların sicili tutuldu. Bilir misin sicil ne demek ? Orada her şey madde madde yazılmıştır. O gün yalan diyetlerin vay haline ! Onlar din gününe yalan diyenlerdir. Mutaffifin 1-11
Sayfa 35 - TekinKitabı okudu
Bu Kitap (Kur'an) ''Üsttekilerin'' elinden çekip alınarak, tekrar ilk ortaya çıktığında olduğu gibi ''alttakilerin'' sesi, soluğu ve çığlığı olarak yeniden okunmadıkça tuzu kuruların elinde dolanıp duran bir ''ayın ritüeli'' ve ''tapınak kitabi'' olmaya devam edecektir.
Sayfa 59 - TekinKitabı okudu
Muhafazakâr Zamparalığa Dinî Kılıf: Çok Eşlilik
Kur'an'da çok eşliliğin emredilmediğini, tavsiye de edilmediğini ve hatta ruhsat da verilmediğini söyledim, söylüyorum!
Sayfa 245 - TekinKitabı okudu
Domuz gibi faiz parası yerler ama asla domuz eti yemezler !
Sayfa 177 - TekinKitabı okudu
100 öğeden 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.