Arena

Southern Bastards Cilt 2

Jason Aaron
Earl Tubb, doğduğu kasabayı, yanında taşıdığı koca bir sopayla kurtarabileceğini sanıyordu. Yanılıyordu. Alabama, Craw County tek bir adama ait: Koç Euless Boss. Ama eskiden öyle değildi. Euless bir zamanlar sıradan bir delikanlıydı. Futbol için kanını dökmeye hazır bir delikanlı. Babasının umurunda bile olmayan bir delikanlı. Peki Craw County Lisesi’nin en kötü futbol oyuncusu nasıl oldu da büyüyünce kasabanın en korkulan adamına dönüştü? Ve oraya gelebilmek için ne tür bir karanlık bedel ödedi? Southern Bastards’ın çarpıcı ikinci hikâyesi, kasabadaki en büyük piçin, Koç Boss’un gizli geçmişini gözler önüne seriyor. Jason Aaron ve Jason Latour’un sunduğu, güney usulü kızarmış suç dizisi devam ediyor.
Çevirmen:
İlke Keskin
Çizer:
Jason Latour
Jason Latour
Tahmini Okuma Süresi: 3 sa. 10 dk.Sayfa Sayısı: 112Basım Tarihi: 9 Nisan 2020Yayınevi: Marmara ÇizgiOrijinal Adı: Southern Bastards, Vol. 2: Gridiron TP
ISBN: 9786057784391Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

112 syf.
8/10 puan verdi
Oldukça sert tarzına rağmen (içinde barındırdığı şiddet ve küfürden dolayı)son dönemde sevdiğim ve hikayesini merakla beklediğim bir çizgi roman oldu kendileri.İlk kitapta kasabanın hakim gücü ve futbol koçu Euless Boss ile tanışmıştık.Bu 2.ciltte ezilen bir gençken ,nasıl bu kadar önemli biri haline geldiğini geçmiş ve günümüz bir arada anlatıyor bize yazar.Bu arada gücü elinde bulunduranların halkı nasıl sindirdiği ve insanların doğruyu görse bile nasıl seslerini çıkarmadığını da çok güzel gösteriyor bize tanıdık gelen enstantanelerle :)
Southern Bastards Cilt 2
Southern Bastards Cilt 2Jason Aaron · Marmara Çizgi · 202021 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.