6 Haziran 2023
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce
Sıralamalar

2025 11. kitabı
Çıtır çerezlik bir kitaptı. Bir hafta sonunu büyük oranda cinsel şeyler yaşayarak geçiren iki kişinin birbirine bir anda aşık olması ve bütün geleceklerini değiştirmeleri hiç mantıklı olmasa da romantik komedi evreninde çekici bir hikaye olabiliyor. Tabi benim için öyleydi diyemem. Bol bol sıkıldığım kısımları oldu, biraz yavaşlayın dediğim anlar oldu. Toplamda birbirlerini bir hafta ancak tanıyan insanların aşkını ve günün sonunda evlenmesini okudum. Bu kitaba dair eleştiremeyeceğim belki de tek şey sonda verdiği mesajdı. Yazarın kadın ticaretleri üzerine yazdığı duyarlı yazılar ve karakterlerin bunu durdurmak için verdiği çaba çok hoştu.
StingerMia Sheridan · Bloom Books · 2023265 okunma
2025 4. kitabı
Bu kitap ilk çıktığında hemen alıp okumak istemiştim ama sonra kötü yorumlardan etkilenip okumayı askıya aldıydım. Geçen hadi bi çılgınlık yapayımda okuyayım şu kitabı dedim en kötü ne olabilirdi ki yani, iyi ki de demişim zira kendilerini çok sevdim, pek sevdim, fena sevdim. Evet kitabın içinden üç ayrı hikayeye sahip üç kitap çıkardı belki ama olsundu ben Gracede, Carsona da hikayelerinede bayıldım. Aşkları ve sevgileri o kadar geçti ki bana çok sevdim çok. Bide baya baya gözümün önünde büyüdüler ya nasıl sevmeyeyim ben şimdi onları.♡ Velhasılı Mia cım yine kaleminle mest ettin beni, seviyorum kız seni.:))♡
Kitap Yorumu
2024 82. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2024 08:58
Mia Sheridan kalemimi en sevdiğim yazarlardandır.Ama maalesef bu kitabı sevemedim. Kısaca konusundan bahsederek ;Grace bir hukuk konferansı için Vegas’a geliyor.Otelde yolu bir porno oyuncu Carson ile kesişiyor.Haftasonunu birlikte geçiyorlar.Birbir hayatlarında nasıl etki bıraktıklarını bilmeden ve birbirlerini unutmadan geçen yılların ardından 5 yıl sonra tekrar karşılaşıyorlar. Spoiler!!! Kitabın ilk bölümü zaten konusunda da bahsettiğim gibi Vegas’ta geçirdikleri haftasonunu anlatıyor.Resmen iki ergen gibiydiler.Aralarında tartışmalar,hakaretler olurken birden öpüşüyorlar falan.Sonra kendilerini aynı odada buldular yani.O bölümlerin çoğunu geçtim zaten.Yazar normalde bu kadar smut yazmazdı yani ne oldu anlamadım.Ayrı kaldıkları süreç bir tık okunabilirdi benim için.Carson hayatına verdiği yön hoşuma gitti de sadece seks yaptıkları bir haftasonu için Grace’e çok fazla bağlandı bence.Sonra 5 yıl geçince karşılaşıyorlar yine Vegas’ta.Grace o esnada nişanlı (o ilişkisinden de bir şey anlamadım ya neyse)Carsen’ı görür görmez üstüne atlıyor resmen.Carsen da nişanlı olduğunu öğrenince ayrıl ondan diyor.Ay bi durun yani bu kadar mı kolay?Kız resmen nişanlısın aldattı.Bir de bunun vicdan azabını çekti güya!Sonra duygusal olarak bir şey yazayım demiş yazar insan ticareti yapan bir çeteyi yakalattı onlara.O bölümler de geçmedi bana . Ben sevmedim ve yazarı sevdiğim için de hayal kırıklığına uğradım.
2025 16. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2025 02:24
İlk 100 sayfasına kadar aşırı eğlenceli 170 e kadar durgun 170 ten 300 e kadar tekrar aşırı eğlenceli bir kitaba dönüştü ama o son 100 sayfa beni delirtti bunaldım yav yazar o kadar uzatmış ki sadece koca bir sayfa kızın düşüncelerini yazmış bu kız filozof mu ne düşünüyor bu kadar son 50 sayfayı da acele acele yazmış gibi olaylar bir anda çok hızlı oluyor malesef bizimle değilsin bebeğim
CARSON&GRACE
2025 69. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2025 09:17
Bayadır kütüphanemde olan kitabı sonunda okuyabildim. Konuyu kısaca özetleyeyim. Hukuk fakültesinde okuyan kızımız Grace, bir konferansa katılmak için Las Vegas'a gidiyor. Aynı konferansın
2024 100. kitabı
Eğer kitap, son bölümlerde insan kaçakçılı ile ilgili aksiyon kısmı ve samimi duyguları içeren son kısım olmasaydı vasat bir aşk romanı olurdu. Geçmişte bir hafta sonu kaçamağı olarak başlayan, hukuk ögrencisi Grace ile yetişkin eğlence sektörü çalışanı Carson'un beş yıla yayılan aşk hikayeleri. Kendilerini bulma yolları, ilişkilerinde ki samimiyet ve bir şekilde sadakat dolu bir hikaye. Hikayede her iki karakterinde birbirlerinden uzak geçirdikleri yıllar kısa bir anlatım olsa da güzeldi. Başlangıç kısmı duygulardan ziyade fiziksel aktivite içinde geçti ve duygusal kısımların arka plana itilmesine sebep oldu. Bu beni okurken sıktı. Özellikle üçüncü bölüm ise akıcıydı. Her iki karakterinde çocukluk travmaları fazla yüzeysel geçilmişti. Buna rağmen çokta kötü değildi. Özellikle Ara ile ilgili kısım çok hüzünlüydü. Eğer bu kitap başka bir zaman aralığı için yapılsaydı ve bu kadar cinsellik içermeseydi, sadece hislere yoğunlaşsaydı, tam bir klasik olabildi. Yazar benim için
Başka Dilde Aşk
Başka Dilde Aşk
kitabının üzerine çıkamadı maalesef.
Roman-Edebiyat
·416 syf.·
2024 242. kitabı
Kitap bir hukuk öğrencisi kadının konferans için hafta sonu vegas’ta bir otelde kalmasıyla beraber noterde konaklayan dansçı bir erkekle geçirdiği bir kaçamak diye başlıyor. Ama kitabın ilerleyen kısımlarında olaylar çok fazla değişiyor. Açıkçası ilk bölümdeki erkek karakteri çok beğendim çünkü kendi ile barışıp ne istediğini bilen bir erkek görüntüsü çiziyordu. Araya zaman girmesinden sonraki olanlar ise bence kitabın konusunu bambaşka bir yere taşıdı. Açıkçası bu kitapta böyle bir şey beklemiyordum ama yazardan da her şeyi beklemek gerek :) Okurken gerçekten keyif aldım ama bazı yerlerde buna da gerek var mıydı diye düşündüğüm yerler oldu. Çeviri ile alakalı tam anlam veremedigim bir sıkıntı vardı.
Kitap Yorumu
2026 29. kitabı
Okunma: 29 Mart 2026 21:31
Mia Sheridan - Stinger Herkese selamlar
2026 Okuma Raporları
2025 8. kitabı
*Yetişkin içerik *Uzun süreli ayrılık *Dram/Romantik Grace sıradan bir hukuk fakültesi öğrencisiydi, Los Angeles'a hukuk konferansı için geldiğinde kaldığı otelde yetişkinler için eğlence fuarı düzenlendiğini fark ediyor. Orada tanıştığı yetişkin film yıldızı Carson Stinger'la haftasonu kaçamağı yaptığında ona tutulacağından tamamen habersizdi. Carson'la bir sebepten dolayı tamamen bağlarını kopardıktan beş yıl sonra yeniden karşılaştıklarında adamın artık asker olduğunu ve bu mesleği onun için seçtiğini öğrenir. Yazarın kalemi harbiden okutturuyor, yani sıradan bir konuyu nasıl bu kadar zevkle okuyabiliyor insan tamamen şaşkınım. Duygular, geçişler, hisler o kadar güzel yazılmış ki bayıldım. Karakterlerin tutkusu ve aşkı gerçek anlamda hissedilir biçimdeydi. Kabul ediyorum kimse ana karakterinin p*rno yıldızı olan bir kitaptan övgüyle bahsetmez ama cidden çok iyiydi. Carson'un geçmişine çok üzüldüm, yani en azından ne sebeple o sektöre girdiğini anlamış oldum. Grace'e aşık olduktan sonra yeni bir hayat kurma çabası gerçekten büyük bir karardı, başarıyla üstesinden gelmesine sevindim. Canım çocuğum her iş mi elinden gelir ihihih:))) Grace'in azmine aşık oldum zaten, müthiş bir kadın. Eninde sonunda savcı oldu çıktı yavrum benim jdjf Kitapta takıldığım yerler elbette oldu ama önemsiz, bütün kitabı onun için harcamayağım. Yeniden, yenj bir kitapla gelinceye dek kitapla kalın efenim:)))
2024 57. kitabı
Stinger yorumu Grace Hamilton bir hukuk konferansı için günahlar şehri Las Vegas'a gelmiştir. Otele giriş yaptıktan sonra lobide birisi ile çarpışmış tam adamın çok çekici olduğunu düşünürken yaka kartından porno yıldızı olduğunu anlamıştır ve anında oradan uzaklaşmıştır. Oteli keşfetmeye çıktıktan sonra kendisine bir içki almak için bar kısmına yaklaşmıştır ve yine kaçtığı kişiyi görmüştür. Birbirlerine laf sokmaya başladıktan sonra sinirleri bozulan Grace anında yanından ayrılmıştır. Tam kurtuldum derken bu seferde asansörde denk geldiği adamla bir de asansörde mahsur kalır. Asansörde geçirdiği panik atağı Carson Stinger sayesinde atlatmıştır. Vaktin geçmesi için birbirlerine sırlarını veren ikiliden Grace deneyim sırrını söyledikten sonra Carson bir teklifte bulunmuştur. Asansörde buna cevap vermeyen Grace asansör çalışır çalışmaz odasına kaçmıştır ve arkadaşını da aradıktan sonra bir şekilde Carson Stinger'in odasını bulup teklifi kabul ettiğini söylemiştir. Rüya gibi iki gün geçirdikten sonra gerçekler yüzüne çarpmış ve Grace otelden ayrılmıştır. Yukarıda kısaca konusundan bahsettiğim kitaba bayıldım zaten yazarının bende özel yeri vardır ve yine yanılmadım. Kitabın tek düze devam edeceğini sanarak büyük hata yapmışım. Kitap ve kurgu öyle bir yere evrildi ki çok şaşırdım. Yaklaşık 5 yıl sonrasını okuyunca iki karakterin hayatlarının nasıl değişime uğradığını okuyacaksınız ve ağzınız açık kalacak eminim. Kitabı çok beğendim. Alan asla pişman olmaz.
1000k