Superman Doomed Cilt 2

8 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
Superdoom artık burada ve Clark onu kontrol altına almak için ne kadar uğraşırsa uğraşsın, dış güçler canavarın tekrar tekrar zincirlerinden kurtulmasına sebep oluyor. Perde arkasındaki gerçek düşman yüzünü gösterdiğinde Superman ve müttefikleri bir seçim yapmak zorundalar. Eğer canavarı serbest bırakırlarsa, kahramanı kaybederler mi? Bu Dünya’nın kurtuluş için son şansı mı yoksa Superman ve tüm sevdikleri için… Kıyamet mi geldi? “Yazarlar Soule ve Pak okuyuculara yüksek aksiyon içeren sürükleyici bir hikâye sunuyorlar.” - COMICOSITY
324 sayfa

324 syf.
5/10 puan verdi
Superman doomed ve yky
Aşırı çorba bir eventti hikayede lois lane var lana lang var,steel var var da var arkadaş bunun üstüne birde brainiac hikâyesi eklenince aşırı sıkıcı bir olay örgüsü ortaya çıkmış şöyle de bir bilgi vereyim normalde ayrı bir cilt olan Superman wonder woman 2 cildi de bu kitabın içinde o kısımları gayet beğendim ancak bu kitabın içine basılmaları gibi bir saçmalığı kabul etmiyorum, bunun gibi bir sürü ayrı serinin sayılarını da cilde katarak sevgili yky hibrit bir cilt ortaya çıkarmış bundan mütevellit de zaman çizgisi bir geleceğe bir geçmişe kayıp gidiyor gerçekten skandal bir iş hikayenin kendisi de iyi değil baskısı durumu daha da kötüleştiriyor maalesef New 52 da ki ilk kötü hikayemizi okumuş olduk.
Superman Doomed Cilt 2
Superman Doomed Cilt 2Greg Pak · Yapı Kredi Yayınları · 201716 okunma

Greg Pak
Greg PakYazar · 48 kitap
Greg Pak, amerikalı film yönetmeni ve çizgi roman yazarı. Marvel Comics ve X-Treme X-Men tarafından yayımlanan kitapların üzerine yaptığı çalışmalarıyla tanınıyor.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.