Comments and Reviews

See All
Not rated
#tarihinkıskandığılider . Bizim maviye olan sevdamız Selanik'te açılan bir çift gözle başladı. . Ata’m… Sen ne büyük bir mucizesin… Son döneminde dahi ülkeni, halkını, vatanını düşünüp ne mücadeleler vermişsin. Ülken, halkın, Hatay sana minnet borçlu. . @naimbaburoglu kalemi ile hayatına dokunduğum Ata’ma dair farkındalık yaratan bu eseri gözyaşları eşliğinde okudum. . En yakınlarıyla arasında yaşananları okurken kendimi orada hissettim. Vizyonuyla, dünyanın en büyük liderinin ülkesi için yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığına yeniden şahit oldum. Tarihin içinde, bizim tarihimizde, gezindim eserle… Verilen mücadele, fedakârlık karşısında hayran olmamak elimde değil. Kimse senin hakkını ödeyemez. Hayatını vatanına feda eden bir lidere ait bu eser okunmalı, okutulmalı… . “ Yarn bayram değil mi Gökçen? Bugünü halkımla, halkımın içinde kutlamak isterdim. Beni Cumhuriyet Bayramında halkımdan uzak tutan bu hastalığa lanet ediyorum."
Not rated
Read in 8 hours
OKUYUNNN!!
Şimdi kitabı görmeden
Tarihin Kıskandığı Lider
dense ilk aklınıza kim gelir? Tabii ki biz Türklerin atası Atatürk . Özellikle " hıı hiç aklıma gelmezdi , abartma" diyen arkadaşlara belgelerle "Neden?" böyle denildiğinin gözler önüne serildiği bu eserle vakit kaybetmeden tanışmalarını şiddetle öneriyorum. Yaşamının son dönemleriyle başlayan eserde hastalıklı haliyle bile ülkesini , milletini düşünmeyi bırakmayan liderimizin o durumdaki haliyle dahi zekasını kullanarak tek kurşun bile atmadan " Hatay " için verdiği mücadeleyi , başarısını okurken bir kez daha hayran kaldım. Atamızın hiç bilmediğim yönlerini de keşfettiğim eserin anlatımı , dili o kadar etkileyiciydi ki... Velhasıl kelam; ne yaparsak yapalım hakkını asla ödeyemeyeceğiz ,
Naim Babüroğlu
nun derin araştırmalarıyla Atamızın hayatından kesitler sunan eseri mutlaka ama mutlaka edinin!!@
10/10 puan verdi
Naim Babüroğlu
“Bu Nutuk ,benim Türk Milletime mirasımdır ..” Selanik de halktan biri olarak doğdu.. Adı Mustafa’ydı.. Mustafa Kemal oldu.. Gazi Maraşal Mustafa Kemal oldu..
Tarihin Kıskandığı LiderNaim Babüroğlu · İnkılap Kitabevi · 202162 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.