Mustafa Kızılkurt
Tersine akıyor hayatın nehri. Bükük beller dikleşip, aynadaki çizgiler kayboluyor birer birer. Sistem de insanlar gibi. Teknolojik Gerileme Bakanlığı çalışmalarını son hız sürdürüyor. Tersine Dünya, büyük bir fikri kelimelerle ete kemiğe büründürüyor. "Bir insan on beş yıl boyunca her gün ölür mü?" Tersine akan nehirde her şey mümküne dönüşüyor.
Tahmini Okuma Süresi: 3 sa. 26 dk.Sayfa Sayısı: 121İlk Yayın Tarihi: Mart 2022Yayınevi: Sapiens Yayınları
ISBN: 9786257285636Ülke: TürkiyeDil: Türkçe

121 syf.
Puan vermedi
Lütfen bir kez paylaşıp kitabın tanıtımına katkıda bulunur musunuz?
Herkese merhabalar, Yeni çıkan kitabımı sizlere tanıtmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gerçek hayatla distopyanın harmanlanmasıyla oluşan bir kurgusu var. Daha önce hiç işlenmemiş orijinal bir konu. Çaresizlik duygusunu en çok hissettiğimiz an şüphesiz sevdiğimiz insanların ölüm anıdır. Geçmiş mutlu günlerimize dönmek ya da her şeyi tersine çevirebilmek için bir çok şeyi feda edebiliriz. Peki ya beynimiz gerçekten bunu başarabilecek güce sahipse. Her şey tersine döndüğünde neleri değiştirebiliriz ya da neler aynı kalır?
Tersine DünyaMustafa Kızılkurt · Sapiens Yayınları · 0303 okunma
121 syf.
10/10 puan verdi
#TERSİNE DÜNYA - MUSTAFA KIZILKURT
Sıradan bir gün telefonunuz çalıyor ve anne babanızın bir kazada öldükleri haberi veriliyor. Ne yaparsınız? Gözünüz kararır ve her şey bir anda tepetaklak olur değil mi? Dünyanız başınıza yıkılır. Peki bir şansınız olsaydı eğer zamanı tersine çevirmeyi ve her şeyin yine eskisi gibi olmasını ister miydiniz? Anne babanızın dirilmesini,
Tersine DünyaMustafa Kızılkurt · Sapiens Yayınları · 0303 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.