Briar U - Volume 1

9781724821997
İngilizce
Sıralamalar

2021 22. kitabı
Icine kapanik genc ile spot isiklarinin altindaki kizin aski diye ozetlenebilecek bir kitap. kizin aski ile kabugunu kirip normalde yapmayacagi seyleri yaparaktan kizin kalbini kazaniyor vs. kitapta en cok hosuma giden kisim abinin kurallari cigneyen arkadasini cezalandirmadaki kivrak zekasiydi. onun disinda serinin ozelliklerini tasiyor, guzel kizlar yakisikli kasli erkekler arasinda gecen sig yakinlasmalara derinlik katma calismasi.
The ChaseElle Kennedy · CreateSpace Independent Publishing Platform · 2018514 okunma
2023 259. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2023 10:52
Üniversite'nin orta döneminde Briar üniversitesi'ne gelen Summer okula ve kaldığı yere alışmakta zoruluk çekiyordur. Kaldığı yurttanda atılan Summer tam o sırada abisinden telefon gelir ve parti vardır, hokey takımında ki arkadaşlarında geleceğini söyler ilk başta kabul etmese de uzun zamandır hoşlandığı kişi Colin Fitzgerald'da vardır ve kabul eder. Colin, Summer'den uzak durmaya çalıştıkça daha çok çekiliyordur bakalım neler olacak. Yazar'ın Off Campus serisindeki karakterleri görünce aşırı sevindim, başta acaba onlar mı dedim ama onların olduğunu görünce sevinç çığlıkları atmış olabilirim.
2021 40. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2021 13:39
AŞK ÜÇGENLERİNDEN NEFRET EDİYORUM! Anlaşma kitabını okuduktan sonra yazara karşı ister istemez bir beklenti içine girdiğim için Takip’e aşırı büyük bir beklentiyle başlamıştım ancak hata etmişim. İlk yüz-yüz elli sayfası geçmek bilmedi resmen. Bunun sebebinin erkek karakterin başlarda aşırı sönük olması olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. Ergen gibi hareket eden başkarakterleri çoğunlukla sinirimi bozsa da sonrasında çık şükür toparladılar ancak şunu söylemeden de geçemeyeceğim: geçmişin, geleceğimizdeki karakterimizi belirlemedeki önemli etkisini gösteren ayrıca ön yargıların çok yanlış seçimler yapmamıza yol açabileceğini ifade eden feminen yönünün güçlü olduğu bir kitaptı. Kadın karakterimizin kendine güvenmesi ve kişiliğine bayıldım diyebilirim bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi olsun, sevdiklerini savunması olsun harika bir karakterdi sadece bazı noktalarda beni delirtse de genel olarak sevdim özellikle ikinci kitabı aşırı merak ediyorum çünkü Jake ve Brenna’nın zıtlaşmalarına ilk kitaptan BAYILDIM!
Briar Kampüs #1
2023 20. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2023 02:45
kitapla alakalı kafam çok karışık. neredeyse sonuna kadar soluksuz okudum ama bir kısımda bir şeyler artık konuşulsun istedim. kadın karaktere tek kelimeyle bayıldım ve ben genelde erkek karakterleri daha çok seven biriyim. fitzi de sevdim ama benim için bir summer olamadı. bence başlarının uzun tutulmasındansa sondaki olaylar oldu bittiye getirilmemeseydi keşke diye düşünüyorum. özellikle o çok tanışmak istediği kıza noluyor mesela? Ya da Hector ile düzgün bir konuşma gerçekleşsin isterdim. Ya da Fitz iş yeri hakkında ne karara vardı, summer'ın buna tepkisi ne oldu??? Şuan ne kadar yarım kaldığımızı fark ettimmdme neyseki alışığım...... Belki serinin kalan 3 kitabından ikisinde başrollerdir ve görürüz bilmiyorum ama bu kitapta da bir şeyleri summerın ağzından okumak isterdim. Yani kısaca okumaya çok severek başlayıp idare eder bir şekilde bitirmiş oldum. Ve serinin devam kitapları için çok daha heyecanlıyım özellikle Brenna'nın kitabı içinnn:'
Roman
2022 2. kitabı
(Ufak tefek önemsiz spoiler olabilir.) Takip|| Elle Kennedy 2/5 Elle Kennedy’yi ilk kez lisedeyken off-campus serisiyle okumuştum ve kitapları boş zamanlarda kafa dağıtmam için birebir olmuştu.
Aşk
2023 48. kitabı
Kitapı beğenmedim. Çünki, ana karakterlerin ikisi de, ne istediğini tam anlamıyla bilmiyor, aptalca kararlar alıyorlar. Aralarındakı ilişki samimi gelmedi. Bilemiyorum çoçukça bir kitap idi. That's just my opinion
2023 91. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2023 05:54
Bu seri için büyük umutlarım vardı aslında off campus'ü sevince bunu da çok severim demiştim ama hayal ettiğim kadar güzel değildi beni içine çok çekmedi. Summer sevdiğim bir karakterdi ve öyle kaldı gerçekten doğallığı, konuşmaları, cana yakınlığı çok fazla hoşuma gidiyor. Serideki en sevdiğim karakter dersem yalan olmaz. Gerci daha 3 ve 4ü okumadım ama olsun kesin Summerdır en sevdigim. Fitz beni gerçekten çok sinirlendirdi. Ne istediğini bilmeyen ona göre hareket edemeyen biri özellikle en yakın arkadaşlarından birinin yemeğe çıkacağı kıza gidip o yemeğe gitme demesi??? dostum senin arkadaşlığın bu muydu yani sen ne biçim arkadaşsın ya. Çok sinirlendirdi beni. Özellikle gerçekten öyle düşünmese bile Summer hakkında öyle konuşması hiç doğru değildi. Özellikle en sinirlendiğim kısım o soyunma odası sahnesinden sonra kaçmasaydı. Dostum??? Are you kiddin me?? Seriously??? Gerçekten korkak bi adamı tek seven kişi Bihter değil dediklerinde çok haklılarmış Kitapta off campus'teki karakterleri görmek beni mutlu etti ama keşke Grace'i de görebilseydik off c'de en sevdigim karakter oydu çünkü umarim serinin geri kalanında bir yerlerde onu görürüz. Neyse kitapla pek fazla bağ kuramadım aktı gitti ama yine de beni içine tam olarak çekemedi bunun Fitz yüzünden olduğunu düşünüyorum. Elle seriye güzel bir başlangıç yapmamış ama umarım serinin kalanı güzeldir.
2023 Okuma Raporları
2021 1747. kitabı
Off Campus serisini okurken Colin daha farklı ve havalı gelmişti. Summer ile ne yapacaklar merak etmiştim. O zaman bu kitabın çıkmasını dört gözle beklemiştim. Ama okurken pek de keyif almadım.
2023 70. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2023 20:58
Off Campus serisinden bildiğimiz Dean'in kız kardeşi ve arkadaşı Colin'in hikayesi... Öncelikle aşk üçgeninden nefret ettiğimi belirtmek istiyorum. Gerçekten ama gerçekten hiç sevmiyorum ve bu kitapta da fazlasıyla mevcut. Summer ve Colin çok güzel olabilecekken potansiyelleri o saçma aşk üçgeniyle baya harcanmış. Summer'ın ikisini aynı anda seviyorum hallerini okumak beni rahatsız etti. Çoğu yerde çok güzel, güçlü şeyler de yapmış olsa o Hunter saçmalığı beni itti. Colin'e gelecek olursak Hunter'ı bilmesine rağmen arkadaşına ihanet etmiş oldu resmen. O da hiç hoşuma gitmeyen detaylardandı. En başından ikisi de duyguları olduğunu söylese Summer'a bıraksalar kararı daha bile anlaşılırdı. Hunter öfkesinde haklıydı da onu dışa vuruş şekli de hoşuma gitmedi o ayrı tabii ki. Yazarın kalemini seviyorum ama hikayede çok güzel yerlere vurgu yapılmışken çifte yazık etmiş. Brenna ve Jake'in kitabı için aşırı heyecanlıyım o ikisi karşılaştığı andan beri aralarındaki çekim çok iyiydi. Hemen onların kitabına başlayacağım
2025 82. kitabı
Okunma: 22 Haziran 2025 16:19
Kennedy su gibi akıp gidecek bir kitabı nasıl zar zor okutturmayı başarabilmiş anlamıyorum. Summer ve Fitz karakteriyle bir önceki seride karşılaştığımızdan aşinaydım. Aileden zengin ve modayı seven Summer’ın öğrenme zorluğuyla mücadele ettiğini bu kitapta öğrendim. Dışarıdan sığ gibi görünen birini tatlı yazmaya çalışmış ama maalesef becerememiş. Aşk üçgeni yazmaya çalışmış ama onun da altından kalkamamış. Fitz karakteri de çok kötü yazılmıştı, iki üç yerde duygularını çok iyi ifade edebilen biri olarak lanse edilse de ikili romantik ilişkide asla öyle değil. Kısacası ikisi de sevmediğim bir çift oldu kitap da tamamen vakit kaybıydı ama Kennedy’nin maalesef ki böyle bir tarzı var. Karakterleri iyi olduğu sürece bir şekilde okunuyor ama bu seriyi kötü gösteren bir ilk kitap olmuş umarım sonrakiler iyi olur.

Elle KennedyYazar · 21 kitap
Kanada doğumlu olan Elle Kennedy , New York Times , USA Today ve Library Journal çok satan yazarıdır. Erken yaşta yazar olmak istediğini biliyordu ve genç yaşlardayken bunu faaliyete geçirdi. Elle şu an çeşitli yayın evleriyle çalışıyor ve genellikle romantik komedi tarzında romanlar yazıyor. Yazarın Off - Campus serisi Yabancı Yayınları tarafından çevrildi ve okuyuculara sunuldu.