(Knockemout Series, 3)

İngilizce
Sıralamalar

2023 340. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2023 12:56
Serinin son kitabına geldim. Sloane ve Lucian'ın hikayesini seveceğimden emin değildim, ancak bunun bir sorun olmayacağını hemen anladım. Hikaye, babası yakın zamanda vefat eden Sloane'u konu alıyor. Ölümü, Sloane'a aile kurma hayallerini gerçekleştiremeden kırk yaşına yaklaştığını ve ufukta hiçbir umut olmadığını fark etmesini sağladı. Kasabada pek çok iyi adam olmasına rağmen onun kanını ısıtan tek kişi, Sloane'un baş belası olan Lucian'dır. Artık arkadaşları da evli olduğu için de birlikte daha fazla zaman geçiriyorlar ve bu, onları ayıran şeyleri sürekli hatırlatıyor. Sloane ve Lucian son yirmi yıldır geçmişlerinin sırlarını koruyorlar ve artık bu durum sonunda onlara yetişiyor. Birlikte aynı odada olmaya dayanamıyorlar ama ne kadar isteseler de birbirlerinden uzak duramıyorlar gibi görünüyor. Maalesef. Bakalım neler olacak, bu ikili bu nefreti geçip aşık olacak mı?
2025 3. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2025 13:45
Selamlarr... Bazı hikayeler vardır, sizi daha ilk sayfadan içine çeker, merakla soluksuz okursunuz. Ama bazılarında, o yan hikayelerdeki çiftler vardır ki… İşte asıl merak ettiğiniz onlar olur.
2025 2. kitabı
Okunma: 15 Ocak 2025 22:21
Merhaba kitap dostlarım Yeni bir kitapla daha karşınızdayım. Bu kitapla yaşanan duygular o kadar güzel ki, bunu okumak bile insana mutluluk veriyor! Lucian ve Sloane'un hikayesi beni  derinden etkiledi ve bu üçleme harika bir sonla kalbimi  kazandı. Çocukluk arkadaşlığından düşmanlığa, oradaki aşk dolu bir hikayeye uzanması , geçmişe yapılan dönüşlerle karakterlerin ayrıntılarının keşfedilmesi gerçekten büyüleyici bir yolculuk oldu benim için. Lucian'ın yürek burkan geçmişi ve Sloane'a verdiği desteği, ile  sarsılmaz bağlılığı, kitabın duygusal tonunu çok güzel yansıtmış. Böyle çalkantılı ama tutkuyla dolu bir hikayeye  tanık olmak beni  hem hüzünlendirdi hem de umutla doldurdu. Finalde karakterlerin mutlu sona ulaşması  bana  tatlı bir huzur verdi . Bittiği için üzgünüm.
Ayşegül
Ayşegül
na bana eşlik ettiği için teşekkür ederim
2024 3. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2024 19:22
Shania Twain- I Won't Leave You Lonely - //open.spotify.com/track/7I42b4RvdSrhwyVplBhTb3?si=wolJBeHPSJqIKdQeKUOzpQ En etkilendiğim sahneydi. Çok merak ediyordum bu kitabı. Ama beklentimin altında kaldı. Hatta bazı yerlerde çok sıkıldım, gereksiz ayrıntı diğer kitaplarda olduğu gibi bunda da çok fazla var. Ne gerek vardı zırt bırta. Ya 350 sayfalık kitaplar olmuş 600 sayfa. Her neyse Lucian ve Sloane iyilerdi. Geçmişleri iyiydi. Aralarındaki tansiyon fena değildi. Bir şekilde kendini okuttu. Lucian da Knox gibi biraz kalın kafalıydı bu arada ama bence en iyi Nashdi.
Things We Hide From the Light
Things We Hide From the Light
Nash'i okurken onun duyguları geçti. En iyi kitap bence
Things We Never Got Over
Things We Never Got Over
. Daha böyle small town havası hissettiriyor. Daha çok keyif almıştım onu okurken. Daha renkliydi diğerlerine göre sanki. Bu seri de bitti böylelikle.
2025 18. kitabı
Okunma: 27 Şubat 2025 18:15
Serinin son kitabının yorumu ile geldim.Diğer kitaplarda da aralarındaki nefretten sebep bende merak uyandıran bir çiftti Sloane ve Lucian.Maalesef umduğum gibi olmadı. Konusu kısaca ,Sloane ve
·576 syf.·
2025 59. kitabı
Seride en beklediğim kitap olmasına rağmen favorim hala ilk kitap. Seride en ateşli çift bu çiftimizdi. Ve olaylar daha çok onların etrafında döndü diğer kitaplardaki çoklu olay bir tık daha az gibiydi. Slone kesinlikle çok sevdiğim karakterlerden oldu. Sözünü sakınmaması ve duruşu güzeldi. Lucian’ı da baya merak ediyordum ama tavırları biraz gereksiz uzatılmış gibiydi. Yani annen bile seni savunmazken kız seni savunsun sen kalk 20 yıl boyunca bana ihanet etti diye gezin. Yani ne gerek vardı bu kadarına. Polisiye olayı yazar tüm seriye yaymak için biraz anlamsızca uzatmıştı. Genel olarak sevdim. Yazarın dilini de sevdiğim için okumaya devam..
2025 67. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2025 17:50
Merakla beklediğim kitabın serinin en kötü hikayesi çıkması ilginç geldi. Naomi ve Knox'un hikayesinin anlatıldığı serinin ilk kitabı Üstesinden Gelemediğimiz Şeyler en iyisiymiş meğer. Yazarın Riley Thorn kitaplarıyla devam ediyorum.
2025 47. kitabı
Okunma: 09 Mart 2025 17:51
#geridebıraktığımızşeyler -LUCY SCORE
2025 39. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2025 21:04
Helloooo Evettttt geldi Nisan ayı gevşedi gönül yayları Romantik kitaplar aşkına aşk folu Nisan ayı olsun efenim..
2025 19. kitabı
Lucian ve Sloane... İkinizi okuduğum için o kadar mutluyum ki. Kitap içeriğine girmeden sadece okurken yaşadığım duyguları yazmak istiyorum. Her kitap bu kadar ruhuma hitap etmiyor maalesef. Birçok karakter birbirleriyle didişir, nefrete sığınıp birbirini sever ama onların ki çok başkaydı. Lucian, her ne kadar onu sevdiğini hemen itiraf edemesen bile kiraz ağacına her çıktığında kalbim pır pır etti. Hele ki yangından sonra son kez ağaca çıkıp her şeyin değiştiği o gece... Favori adamlarımdan birisi oldun. Sloane... Cesaretin yüzünden senelerce vicdan azabı çeksen de iyi ki o gece 911'i aradın. Lucian'ı nasıl delirteceğini çözdün ve o kaya gibi adamı un ufak ettin. Kitaplığıma her baktığımda o sevginizi hissedeceğim.

Lucy ScoreYazar · 1 kitap
Lucy, bir Wall Street Journal ve 1 numaralı Amazon Kindle Store en çok satan romantik komediler ve çağdaş romantizmdir. Pensilvanya'nın kırsalında bolca zamanı ve büyük bir hayal gücüyle büyüdü. Kitap takıntılı bir evde üç kişiden en büyüğüydü. Aile üyelerinin burunları kitaplara gömülürken, akşam yemekleri genellikle sessizlik içinde geçerdi. Beş yaşında, erkek kardeşine banyo kapısına adını yazmayı öğrettiğinde yazma tutkusu kök saldı. İkinci sınıfta (kağıt üzerinde) yazmaya başladı, önce Mayflower'daki hacılar hakkında ve yıllar geçtikçe denemeler, makaleler, bloglar ve nihayet kitaplarla mezun oldu. "Pretend You're Mine" onun kaçak hit oldu ve o zamandan beri tam zamanlı yazıyor