Dollar, #4

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

Ehh
2025 110. kitabı
bu bölümde Elder'a katlanmakta çok zorlandım. O kadar bencil o kadar aptal davranışları vardı ki yıldırdı. Sonu güzel ve beklenmedikti. Dark Verse serisin 5. kitabına yapı olarak çok benziyor ama onun kurgusu daha iyiydi. Bu kitapta çok fazla aile dramı var ve gereksiz uzatılmış hissettirdi, daha fazla aksiyon olmasını isterdim tek düze ilerledi sürekli, sonu da olmasa 100 sayfada bitirilip çıkılabilirdi.
Duygu ve Düşünce
ThousandsPepper Winters · CreateSpace Independent Publishing Platform · 2017139 okunma
Thousands
2025 14. kitabı
*4. devam kitabı *Dark Romence *İyileşen ruhlar Kitap Elder'un psikolojik hastalığından kaynaklı bir kaçma kovalama döngüsüne girdi. OKB'li olduğu için Pim'e saplantısıyla zarar vermekten korktu ya da kontrolü bırakmaktan... Pim ona geldikçe, Elder Pim'den kaçtı. Fakat Pim pes edecek değildi onu kendi teorileriyle alt etmeye çalıştı :) Nihayetinde Elder teslim oldu fakat kitabın sonunda ki olay yüzünden ayrılmak zorunda kaldılar. Yazar muhteşem final bölümleriyle anılmalı bence. Çünkü gerçekten heyecandan bazı kısımları iki defa okudum. Başrole bir şey olmaz mantığıyla Elder iyidir diyorum. Ayrıca Elder'un Japonca ismini öğrenmek beni yerden yere vurdu. Bütün her şeyi o kadar bağlantılı yazıyor ki yazar evet, bu isim bu kitabın dedim. Q adındaki şu Fransız'ı çok merak ediyorum. Tess'in GözyaşlarıTess'in Gözyaşları kitabının ana karakteriymiş. Ve Jethro Hawk'ı... O da yazarın Debt InheritanceDebt Inheritance ana karakteri, merak etmeyin çocuklar sizi de okuyacağım :))) Serinin son kitabı okuyup yeniden geleceğim. O zamana dek kitapla kalın efenim. Pepper WintersPepper Winters
2025 184. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2025 00:00
Thousands Pepper Winters Serinin En Çarpıcı, En Delirten Kitabı! Pepper Winters yine yaptı yapacağını ve bizi hem aşka boğdu hem de sinirden klavyeye yumruk attıracak bir sonla baş başa
·448 syf.·
2026 90. kitabı
Her kitapta heyecan ve gerilim daha da artıyor. O son neydi??? Bu kitap sanırım önceki kitaplarda daha olaylı ve daha hareketliydi ama Elder’in uzak durma çabalarına karşılık Pim’in uğraşı. Kendini bulması ve değişimi mükemmeldi. Tek başına kalması kesinlikle Pim için en iyi seçenekti başta ve devamında da yaptıkları bunu gösterdi. Selin’in ilk kitabında Pim için üzülürken ilerleyen kitaplarda Elder için üzülmek çok garip hissettirdi ve her kitap ilerledikçe onun için daha çok üzülüyorum mutlu olmasını istiyorum ve bir insanı daha ne kadar dibe düşebilir?
2025 64. kitabı
Herkese merhaba, Bu seriyi çok seviyorum diyerek başlamak istiyorum, yazarın kalemini çok seviyorm. Alışveriş listesi yazsa okurm. Hikayeyi çok güzel anlatıyor. Ama doğruyu söylemek gerekirse
2025 90. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2025 18:12
Selamlarrrrr Evet sonunda serimizin son basılı kitabını bitirip gelmiş bulunmaktayım.Dark romance severlerin bayıla bayıla okuyacağı bir seri olduğunu belirtmekten hiç vazgeçmeyeceğim. Ben daha
2025 28. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2025 09:38
Tüm bir kitap boyunca Elder'e çok kızdım. Öne sürdüğü saçmalıklar silsilesi yeter dedirtti. Bu kadar güçlü ve kontrollü bir adamın söz konusu hisleri olduğunda Pim'e dokunursa canavara dönüşeceğini söyleyip durması beni yıldırdı. Öte yandan Monaco'ya geri dönüp, Pim'i bulması. Pim'in, Elder'in kendisi için geldiğini bilmesi. Verdiği tepkiler. Onu kazanmak için elinden geleni yapması. Elder'in salaklığı. Maskeli balo ve orada yaşananlar, Elder'in kalbimize giren sözleri. Of kitabı elimden bırakamadım. Sonuna kadar her şey çok iyiydi ama Karanlık Serisinden hatırladığımız Q'nun çıkagelmesi ve Pim'i, Elder'den ayırması hiç iyi olmadı. Ayrıca neden Q ve Tess ortaya çıktı ki, onların isimlerini bile okumak seriyi yeniden hatırlamama neden oldu ve son kitabı okumamak için kendimi çok zor tutuyorum. Genel olarak kitabın çok ağır bir havası var. Okurken size bazı yerlerde tebessüm ettirse de bitirene kadar başınızı ağrıttığı da bir gerçek. Öte yandan kitabın baskısı, çevirisi her şeyiyle şahane. Henüz yeni çıkmasına ve ilk basımı olmasına karşın, tek bir kusuru yok. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyor, gidiyorum.
Dark Romance değil..
·448 syf.·
2025 181. kitabı
Bu seri gerçekten psikolojik olarak zorlayıcı bir seri dark romance olarak sunuluyor ama asla değil..dark romance dediğin made, kahramanlar düştüğünde, kusursuzca kusurlu serileri gibi kitaplar bence bu seri daha çok psikolojik gerilim + travmalarla yüzleşme + smut ve ilk kitapta romantizm falan beklemeyin ilk kitap size psikolojik olarak işkence ediyor sonrasında psikolojiniz düzelsin diye devamını okumak zorunda kalıyorsunuz.. en azından benim için öyle oldu ..kitabın ortalarında ise romantizm kısmında gelişmeler var yazar romantizm de yazabiliyormuş ..Bu kitapta Elder'ı başka biri yazmış gibi ikinci kitaptan bu yana bu kadar değişmesi..çok kırılgan depresif bir Elder okuyoruz mıymıy iç konuşma okumak da sıkıyor insanı yok pim şöyle güçlü yok böyle güçlü yok ben şöyle kötüyüm yok böyle hiçbir şey haketmiyorum.. pimin psikolojik olarak elderdan güçlü olduğunun farkındayız bin kere tekrar edilmese de olurmuş. bir noktada acaba kitap okumayı tamamen bıraksam mı diye düşünmeye başladım belki kitaplar bana göre değildir dedim kendime.. bu yazar benim asabımı bozuyor Kitabı bitirdim.. yani yazar sırf yazmak için saçmalamış da saçmalamış.. özellikle o sonun saçmalığı neydi öyle.. sinirlendim.. ben bu seriyi bırakıyorum bu kitabı alıp almamakta kararsızdım ama hadi iyileşmelerini birbirlerini bulmalarını destek olmaları göreceğiz sonunda diyerek aldım malesef hayal kırıklığı.. son bir ya da iki kitabı kaldı devam etmiyorum kardeşim bu saçmalığa daha fazla katlanamayacağım
Serinin 4 kitabı gayet güzeldi
2026 29. kitabı
Thousands Pepper Winters Darkroman
2026 4. kitabı
“Beni mahveden aşk. Beni umutsuzca onun yapan aşk...”Pepper Winters’tan THOUSANDS ile Elder ve Pimlico’nun karmaşık, tutkulu ve yıkıcı hikayesi doruk noktasına ulaşıyor.Dollar Serisi’nin bu dördüncü kitabında, Elder’ın saplantıları ve Pimlico’nun sarsılmaz sevgisi bir kez daha karşı karşıya. Acı, kurtuluş ve günahla örülmüş bir ilişki... Onlar birbirlerini korumak için ne kadar ileri gidecekler?Bu karanlık romantizm okuyucuyu psikolojik bir labirente sürüklüyor. Kalbiniz buna dayanabilecek mi? Evet sana yine puanım 9/10 Seriye yeni başlayanlar için not: Bu, Dollar Serisi’nin 4. kitabı.

Pepper WintersYazar · 34 kitap
New York Times ve Usa Today Uluslararası Çok Satanlar yazarı Pepper Winters yazar, okuyucu ve eş olarak hayatta bir sürü rol üstlenmektedir. Kafa karıştırıcı, karanlık ve kötülük dolu hikâyelerden ve tabu olarak nitelenen konuları irdelemekten hoşlanır. Seyahat etmeye bayılır. Ayrıca çok iyi Fransızca konuşan muhteşem bir eşe sahiptir. Kitaplarındaki erkek karakterleri ve aşkı yazarken sıklıkla eşinden ilham alır.