Türklerin Saklı Tarihi

Okunma
Beğeni
1.067
Görüntülenme
Geçen yıl 74 yaşındayken hayatını kaybeden ünlü Rus tarihçi Murad Adji, Türklerin Saklı Tarihi’nde Avrupa merkezli tarih anlayışının üstünü örttüğü gerçekleri aydınlığa çıkarıyor. Rusya’nın en popüler tarih yazarı olarak tanınan Adji, üç yıl inzivaya çekilip 1.500’e yakın kaynak inceleyerek kaleme aldığı eserinde binlerce yıllık Avrasya ve Türk uygarlığı tarihini adeta yeniden yazıyor ve “tarih hırsızlarının” Türklerden neler çaldığını ortaya koyuyor. Türklerin Saklı Tarihi, Avrasya’nın manevi kültürünün ve siyasi tarihinin oluşmasına dair, “ısmarlama tarih yazıcılarını” çok rahatsız ettiği bilinen büyük bir meydan okuma niteliğinde. “Kitaplarım onlarca kez yeniden basıldı. Yirmi beş yıldır hiç kimse beni bilimsel düelloya çağırmaya cesaret edemedi. Çağrımı kabul eden, açık tartışmaya hazır olan veya seminere davet eden de olmadı. Susuyorlar! Sadece fısıldaşıyorlar.”
Kitabın Konusu:
568 sayfa

568 syf.
10/10 puan verdi
Müthiş Kitap Söylendiği gibi eski Dünya da tüm yollar Roma ya değil ALTAY' a çıkar Batı dönemin şartlarına göre karanlık bir çağ yaşarken ALTAY 'da teknoloji dönemi yaşanıyordu, Batı Demiri işleyemezken ALTAY da Demir den silah yapılıyordu Batı nın yani Roma nın sözüm ona ünlü Lejyoner ordusu yedi bin kişiden oluşurken bunun sadece
Türklerin Saklı Tarihi
Türklerin Saklı TarihiMurad Adji · Kaynak Yayınları · 201913 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.