2 Ocak 2025
Lapis
Türler:
Sıralamalar

2026 61. kitabı
Serinin son kitabının yorumuyla buradayım. Bu kitap nasıl 7 puan almış anlamadım gerçekten kadınları bu kadar aşağılayan kitaplardan nefret ediyorum sırf yan karakterlerin ( dirty ve ellie) hatrına 4 verdim. Ana karakterler için en fazla 2 verirdim. Yorumum spoiler içerir. Sonunda arada 15-20 yaş fark olmayan bir kitap ve kadın karakter kulüpten nefret ediyor onların katil, uyuşturucu satıcısı, herkesle yatan pislikler olduğunu düşünüyor diye bu sefer daha güzel olabilir umuduyla başladığım kitap kadın karakterin bunun erkeklik olduğunu düşündüğü şekle evriliyor. Adamımız kadın karakterle devamlı ağız dalaşındalar. Bir yerde sinirlenip kadın karaktere resmen tecavüz ediyor zorla içine giriyor sonra kız ağlayınca ne yapıyorum diyip duruyor uzaklaşıyor sonra birbirine bakıp öpüşmeye başlıyorlar. Kızım sen az önce tecavüze uğradın bare biraz üzülseydin. Yazarımızın kafa yapısı midemi bulandırıyor. Yani yine çarpık ve saçma bir kitaptı. Sadece yan karakterlerin sevgili olma süreci adamın kendini geliştirip düzeltmesi kadının adam için uğraş vermesi güzeldi. Bir daha bu yazardan bir kitap gördüğüm zaman direk kaçacağım. Başladığım seriyi bitirmek gibi uyuz bir huyum olmasa asla okumayacağım bir seriydi. Eşim ben kitap okurken yine bu kötü seriyi mi okuyorsun suratın mutsuz diye dalga geçiyordu 3 kitaplık bir seride öyle zor okudum yani
2025 26. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2025 00:25
#ulaşılmaz -MADELİNE SHEEHAN
2025 36. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2025 03:12
Bu seriyi seveni olduğu gibi sevmeyenide çokça bulunan bir seri. Ben sanırım seven taraftayım. Bunun sebebi ilk kitaptan itibaren beni merakta bırakan çete yaşamı. İnanın bana konuyu birazcık araştırsanız aslında yazarın çok da hafif şeyler yazdığını anlarsınız. Yani sizin anlayacağınız beterin beteri var. Çarpık ve toksik ilişkileri tuhaf bulmama rağmen okuması acayip sarıyor. Yani küfür ede ede kendini bir okutuyor ki sormayın. Kitapta kime kızayım, kime üzüleyim derken sonu geldi. Cage sana karşı hislerim hala belirsiz. Sen bizim kızımızın kalbini kırdın. Ne kadar toparlamış olsanda kusura bakma ben biraz kinciyim. Tegen için intikam vakti. Kırılan kalbiyle birlikte bu çeteden ve yaşadığı şehirden komple çıkmış ve inanılmaz bir şekilde geri dönmüştü. Neden mi inanılmaz? O artık eskisi gibi değildi ve herkes buna inanılmaz şaşırmıştı. Oluruz, olamayız derken bolca karmaşa ve karşılıklı toksik hareketler ile bir baktım bizimkiler olmuş. Hemde ne olmak! Açık konuşmak gerekirse kitaptaki bir diğer çift Dirty ve Ellie bebeklerimi daha fazla sevdim. Kitabı okuyan dostlarım Dirty yüzünden beni linçleyebilir lakin kabul edelim doyumsuz bir sevgi sundu bizlere. Cage ve hallerini okurken kafamda 'deli deli oldum..' ilahisi çaldı. Çarpılmam inşallah. Kitapta çok fazla tetikleyici unsur bulunduğu için +20 okurlar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Serinin diğer karakterlerini tekrar kitapta görmek işin bonus kısmıydı. Bolca argo ve yetişkin içeriğe yer verildiğinide söyleyip kaçayım!
2024 Okuma Raporları
UlaşılmazMadeline Sheehan · Lapis · 202527 okunma
Ben yazarın aykırı konuları ele alınmasını sevdim.
2026 35. kitabı
Ulaşılmaz Madeline Sheehan Darkromance Yetişkin Kurgu Çift Taraflı Bakış Açısı Toksik Aşk 313 Sayfa Puanım 10 Mutlu S. Bağımsız seri: ✓Dayanılmaz ✓Katlanılmaz ✓Ulaşılmaz Bu kitapta iki farklı aşk hikayesi okuyacağız, Ellie & Dirty Tegen & Cage Toksik karakterlerin aşk hikayesini okuyacak moda sahipseniz tavsiye edebilirim. Tegen & Cage ikilisi asla uyumlu değildi ama birbirileriyle atışmalarını sevdim. Ben kitaplarda agresif ağzı bozuk kadın karakter okumayı sevdiğim için bu kitap bana hitap etti ama kabul edilemeyecek aykırı konulara sahip bu yüzden yaşınız tutuyorsa okuyabilirsiniz. Ben baya sevdim tâbi.
Dayanılmaz
Dayanılmaz
Katlanılmaz
Katlanılmaz
Rezillik
2025 3. kitabı
her bölümde bir cinsel aktivite olan ve uçkurunu kontrol edemeyen karakterlerle dolu bomboş bir kitap. ana ikilinin dinamiği şöyleydi: kavga, sinirli bir şekilde sevişme, barışma, kızın bir şeye atarlanıp çocuğa bağırıp çağırması, ikisinin de birbirine küfürler yağdırması ve döngünün başa sarması. ayrıca çeviriyi de beğenmedim. 1 yıldızı bile çok görüyorum aslında