Mayıs 2022
Flora Yayınları

2023 58. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2023 00:00
Adnan kendi bildiğinden doğrulardan şaşmayan ve babasının izinden giden adaletli bir başkomiserdir Karıştığı bir olay yüzünden açığa alınmıştır bir gün yolda yürürken son anda bir kadını kurtarır ve kadın Ona teşekkür etmek için bir şeyler içmeye davet eder Hülya ve Adnan yolda yürürken bir patlama olur Adnan tiyatroda olan patlama yüzünden bir kız çocuğunu kurtarır ama maalesef hayatını kaybeder ve bundan sonra olayların peşine düşer Olayları çözmeye çalıştıkça altından çıkan şeyleri yavaş yavaş sonuca ulaşır ama maalesef elinde bir kanıt yoktur ve Adnan ne yapması gerekmektedir? Yazarın üç kitabını da okudum üçü de birbirinden farklı konuları ele almıs ve yazarımız üç  konuda da gayet başarılı bir kalemi var Bu kitapta heyecan merak ve acaba neler olacak diye diye okudum Diğer iki kitaptaki durağanklık yoktu bana göre Kitabın sonunda %8 ve Melek'le hasbihal kitaplarına  değinmiş ve bence kitabın devamı gelmeli çünkü havada kalan bazı soru işaretleri vardı inşallah da devamı gelir merakla bekliyorum
2023 184. kitabı
Okunma: 10 Ağustos 2023 20:53
@hakankantarceken ‘den okuduğum ikinci kitaptı Vals . #%8 #meleklehasbihal ve #vals kitaplarını almıştım. Vals’in sonunda kitap sonu Melekle Hasbihal ‘in sonunda son yazdığı için Vals kitabını ikinci sıraya aldım ama sanırım okuma sırasına karıştırdım yineNeyse ki kurgular birbirinden bağımsızmış. Ama Melekle Hasbihal ile ilgili acayip bir #spoiler yemiş olabilirim. Yorumlar hep bu yönde. %8 ile bağlantı tamam oturdu yerine ama Melekle Hasbihal’i de hemen okumam lazım acayip merak ettim olan biteni. Gelelim Vals’e. Komiser Adnan ile tanıştırayım sizi. Gecenin bir vakti çok korkmuş bir kadına yardım etmek isterken açığa alınıyor Adnan. Doğrucu davutların pek uzun yaşamadığı bir dünyadayız ne de olsa. Adnan da bu açığa alınmayı kendine zaman ayırıcak minik bir tatil olarak kabul ederek keyfini çıkarmaya çalışıyor önce. Ama işte kader mi bilmem yine bir polisiye vakanın başrolünde buluyor kendini Adnan. Hülya ile tanışması zaten tesadüf mü tevafuk mu ne derseniz deyin . Hülya hayatına giriyor, girsin de zaten ama keşke başka sorunlar da aynı anda hücum etmeseydi Adnan’ın üzerine. Kördüğüm olmuş bir olayı çözmek için yeniden göreve çağırıyorlar Adnan’ı ve düğümü çözdükçe neler çıkıyor altından. Sahi neler çıkıyor dersiniz acaba? Tabii ki bunu kitabı okumadan asla öğrenemezsiniz. #hakankantarçeken ilginç konuları, enfes lezzetli bir dille ve akıcı bir üslupla yazıyor. Böyle olunca da ortaya tadından yenmez kitaplar çıkıyor. Başka kitapları olduğunu öğrendim onları da mutlaka okuyacağım. Sizde Hakan Kantarçeken kitaplarını #mutlakaokuyun çok seveceksiniz. #sağliklavekitaplakalın
2022 133. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2022 18:51
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Hakan Kantarçeken'in Vals adlı kitabını tanıtmak istiyorum. Adnan Bozkılıç küçükken babasını kaybetmesi sonucu tek dayanağı amcası ile emniyet müdürlüğünde polis amiri olarak aynı merkezde çalışmaktadır. Adnan bir gün amirine hakaret suçundan mesleğinden açığa alınır ve olaydan sonra bir akşam Adnan trafikte karşıdan karşıya geçerken trafik kazasının eşiğinden Hülya adlı karakteri kurtarır. Hülya teşekkür etmek amaçlı Adnan'ı kahve içmeye götürür. Hülya ve Adnan dönüşte yolda bir tiyatro binasının orda patlama yaşandığını görürler. Adnan ve Hülya olay yerine girerler. Adnan minik bir kızı yangının içinden kurtarır. Kitabımızın devamında Adnan komiserin ve diğer polis ekiplerinin tiyatro binasında yaşananlarla ilgili yapılan incelemeleri ve mücadeleleri okuyoruz. Mikail Şeffet kim? Ahu ve Oğuz kim ve komiser Adnan'a ne gibi yardımları dokunacak? Adnan ve Hülya arasında neler yaşanacak? Tiyatro binasında yaşanan patlama suikast mı ? Tüm bu soruların cevaplarını okudukça öğreneceksiniz. Yazarın okuduğum üçüncü kitabı oldu. Muhteşem bir polisiye içerikli kitaptı. Yazarın kalemine sağlık.
2023 108. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2023 22:19
@hakankantarceken in üçüncü kitabı #vals #okudumbitti Yazarın okuduğum her üç kitabı da şahaneydi ,farklı türden kitapları başarı ile kaleme almış. Kitaplar daha geniş bir kesime sesini duyurmayı ve daha çok okunmayı hak ediyor Vals #polisiye bir kitap . Baş karakterimiz bir komiser . "Adnan " Bu komiser ve kitabın sonlarına doğru olanlar çok tanıdık . Çünkü bazı sahneleri ve bazı karakterleri #meleklehasbihal kitabında okumuştum . Melekle Hasbihal kitabının sonundaki olaylardan birisi bu kitapta netlik kazandı benim açımdan Adnan başarılı bir komiser olsa da agresif tavırları ve ani çıkışları vardır. Bu nedenle başı arada derde girmektedir . Yolda araba çarpmak üzereyken bir kadını kurtarır. Onu evine bırakırken yanlarından geçtikleri bir tiyatroda patlama olur ve olaylar böyle başlar... Bu patlamayı araştırma görevi Adnan'a verilir. Soruşturma derinleştikçe için arkasında güçlü isimler olduğu ortaya çıkar ve olayı bir an önce kapatmaları için yukarıdan baskılar gelir. Adnan inatçıdır , vazgeçmez. İşin ucu nereye varırsa varsın sonuçlandırmaya kararlıdır. Soruşturmayı ve yaşanan olayları okurken diğer taraftan da Adnan 'ın özel hayatına göz atıyoruz... Çok başarılı bir kitaptı Vals. Devamı gelir diye umuyorum. Çünkü açıklığa kavuşması gerekenler var. Özellikle son kısımda olanlardan sonra . Kitabın adı neden Vals diye okurken çok düşündüm. Adnan'ın suçlularla olan mücadelesi bir dansa "vals"e mi benzetildi diye. Kitabın sonundaki sahneyi okuyunca ise "işte budur!" dedim ve kitabın ismi daha anlamlı geldi Yazarın tüm kitapları gönülden tavsiyedir
2022 292. kitabı
#seldaokudu #vals Sizlere yeni bir kitap yorumu ile geldim.
2023 53. kitabı
Yazardan okuduğum üçüncü kitap ve bir polisiye romandır.  Baş kahraman Adnan Bozkılıç bir kadının hayatını kurtarır.  Kurtardığı bu kadın  şarkıcı olup hülyalarına Hülya olur. Komiser Adnan Hülya ile hülyalı günlere adım atmaya hazırlanırken bir tiyatroda gerçekleşen patlama ikisini hareketlendir... Gerçekleşen patlamada hayat kurtarıcı olan Adnan Bozkılıç  davaya el atar. Olay dosyasını kendisi alır ve takipçisi olur. Komiser Adnan Bozkılıç babası gibi  adaletli, doğru yol üzerinde doğru iz peşinde giden dinamik, kararlı,  dedim dedik biridir. Olayın perde arkasında güçlü ellerin olması işini zorlaştırırken kendisi asla geri adım atacak biri olmaz. Katilleri bulma çalışması sürerken tanıştığı Hülya, Adnan'ın ailesinden kalan bestelere can vermekte... Adnan komiser,  patlamanın perde arkasındakilerini bulabilecek mi? Kör düğüm haline gelen olayı çözebilecek mi? Tanıştığı kadınla neler yaşar? Merak uyandıran,  soruların cevaplarını arayan diğer kitapları gibi bunu da beğenerek okudum. Bilgidir: Vals bir salon dansıdır.
2022 104. kitabı
Kapak Tasarım Yorumu Kapak bence yazarın okuduğum diğer eserlerinde de böyle düşünüyorum, karmaşık ve kafa karıştırıcı olmasından sa sade olması daha makul ve güzel olmuş. Kitap Konu Yorumu Kitabımızın konusu komiser  Adnan dediğim dedik, adaletli ,susmayan gerektiği yerde gözünü kırpmadan istediğini yapan bir karakter. Tabi bu özelliği babasından gelen ina has bir özellik onunda ekleyeyim. Tabi bu dili açıklığı, baş kaldırıları onun işinde de bazen başına bela olabilecek olaylarla karsilastirabiliyor ne yazıkki .  Bir gün arabasında giderken iç güdüsel olarak bir şeyleri sezen Adnan bir kadını takibe başlıyor ki iyi ki de takip ediyor hem olaylar tam zamaninda müdahale ediyor hem de aslında hayatında bundan sonra yer alacak kadın ile karşılaşıyor. Teşekkür etme ve tanışma faslı için konusurlarken bir patlama sesi onları yarıda kesiyor. Ikisi birlikte patlamanın olduğu yere gittiklerinde ise manzara felaket ve bir kadının kızının da içeride olduğunu soylemesi bizim Adnan'ı harekete geçiriyor. Tabi bu patlama neden oldu ?Sebebi kim soruları Adnan'ın aklını kurcalıyor ve amirinden bu olayın dosyasını istiyor. Olaylar bundan sonra daha da ilginç ve merak uyandırıcı bir şekilde devam ediyor. Anlatım ve konusal açıdan yazarın kalemini beğeniyorum ki bu okuduğum üçüncü kitabı kesinlikle keyif aldığımı söylemeliyim. Ve eklemeliyim ki aslında kitapta denildiği gibi o yapmayacak,bu yapmayacak ,sen yapmayacaksın o zaman kim yapacak kim elini taşın altına koyacak.Iste aslında en önemli kısım , karakter analizlerimde de bu soru ve cümle il okudum eseri. Kesinlikle keyifli bir yolculuktu. Bakmanızı öneririm.
2022 87. kitabı
#vals /88/ @hakankantarceken @lorayayincilik
2022 118. kitabı
Adnan dünyadaki acımasız ve kokuşmuş düzenden sıkılmış,fazlası ile ilkeli ve bildiği yoldan şaşmayan kuralsız bir polistir. Bir olay sonrası açığı alındığı sabah geçirmek üzere olduğu kazadan çekip
1000k
2022 179. kitabı
Sevgili kitap sever ve okuyucu dostlarım; @lorayayinciliktan çıkan @hakankantarceken kaleminden #vals #kitapönerisi ile herkese merhabalar. #kitapkonusu #kitapyorumum Adnan komiser suçlu kovalayan, adaletin yerini bulmasını isteyen bir polistir. Hülya ile onu korumak amacıyla tanışır. Şarkıcı Hülya sesi ve güzelliği ile Adnan'ı etkiler. Derin sohbete daldıkları bir anda patlama sesi duyarlar. Tiyatro binasında patlama olmuştur. İçeride bir kızın olduğu annenin sözüyle Adnan kendini içeri atar. Yoğun dumana maruz kalır. Patlamanın nedenini araştırmak ister ve kendini olayların içinde bulur. Adnan bu işi çözmeye kendini adar. "Sen mi kurtaracaksın dünyayı?" sorusunu soranlara cevabı netti ; "Ben yapmazsam kim yapacak?" Kesinlikle okumanızı #tavsiyeediyorum