Gabriel Garcia Marquez

Tümünü Gör
416 syf.
6/10 puan verdi
Müəllifdən oxuduğum üçüncü kitabdır .İlk öncə qeyd edim ki, tərcümə bərbad idi ,oxumaq istəsəz əgər bu nəşriyyata müraciət etməyin.İkinci bəyənmədiyim nüans əsərdə 18+ səhnələrin təsvirinin çox olmasıdır.Ümumi olaraq romanı bəyəndim :))
Vəba Günlərində Eşq
Vəba Günlərində EşqGabriel Garcia Marquez · Qanun Nəşriyyatı · 20209,2bin okunma
372 syf.
3/10 puan verdi
Çox məhdud sayda kitab var ki, bu cür yıxıb-sürüyəm. Onsuz uzun illərdir Qanun nəşriyyatının kitablarını almıram, bunu isə bir neçə il əvvəl ikinci əl almışdım qalmışdı məndə. Onsuz kitab özü ağır kitabdır, üstünə də bu cür tərcümə və cümlə quruluşunda səhvlər əlavə olunduqda heç nə başa düşmək olmur. Siz siz olun azərbaycanca oxumayın bu kitabı. Kitab bir yana yazardan soyudum. Kitabı oxumusuz? Fikirləriniz nələrdir?
416 syf.
8/10 puan verdi
Kitabın adı "Vəba günlərində eşq" olsa da, mənə görə bu kitabda nə vəbadan, nə də eşqdən danışılır. Hadisələr vəba xəstəliyinin çox yayğın olduğu bir dövrə təsadüf edir və kitabın bir neçə hissəsində əla alınsa da, əsas mövzuyla bağlığı çox azdır. İkinci bir tərəfdən kitabdan söhbət gedən hissi eşq adlandıra bilərik mi? Florentino Arisa
Vəba Günlərində Eşq
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.