Royal Elite #5

İlk Yayın Tarihi:
12 Temmuz 2020
Blackthorn Books, LLC
İngilizce

Nerde o umursamaz, zeki gotik kız??
2026 2. kitabı
Okunma: 22 Mart 2026 00:13
Bu kitaptan beklentim fazlaydı. Teal ve Ronan diğer kitaplarda ilgi çekicilerdi. Özellikle Teal'in ayrı bir havası vardı. Ama bu kitapta o hava yerle bir oldu resmen. Ne yazik ki umduğumu
2025 39. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2025 18:12
En çok gülenler aslında en çok acı çekenlerdir sözünün karşılığı sanırım Ronan ..üzümlü kekim ya aynı şekilde Teal da öyle..kalbim onlar için inanılmaz kırıldı ama olması gereken şey olduğu içinde ayrıca mutluyum…bu seride yan karekter olarak yazılan en iyi kitaptı bence.
2025 58. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2025 23:25
Herkese selamlar. #royalelite serisinin devam kitabi olan #viciousprince yorumu ile geldim. Öncelikle belirtmeliyimki bu kitaba bayıldım. Serinin şimdiye dek en iyi ve tek #darkromance kategorisinde
2026 42. kitabı
Okunma: 26 Mart 2026 00:00
Daha son kitaba geçmediğim için kesin konuşmak istemezdim ama kesinlikle seri içerisindeki favori kitabım oldu. Karakterler arasında yazılmış eşit dinamik, tensel çekim ve ilişki gelişimi çok güzeldi. Ronan'ın iç dünyası beni oldukça şaşırttı. Diğer Royal Elite erkeklerinden gerçekten farklıydı. Tael ise ona bence kimse bulaşmamalı. O da serinin kadın karakterlerin farklıydı. Ronan'a oyununda karşılık vermesi, asla geri adım atmamasına bayıldım. Hikayedeki gizem diğer kitaplara nazaran daha az karışık olsa da yine de işlenişini ve ortaya çıkışı ile çözümlenmesi beni gerçekten tatmin etti.
Teal & Ronan
2025 20. kitabı
O kadar beklenti ile başladım ki kitaba ama istediğimi bulamadım. Serinin güzel iyi kalpli kahramanı Ronan a bu kitap yakışmamış Rina Reyhancığım. Teal beklentimin altında kaldı bana hiç geçmedi. Ronan ın sevgisini haketmedi. Sürekli altı doldurulmamış depresif tuhaf Teal in davranışlarını okumak sıktı. O kadar güzel kitaplar yazarken Ronan a neden bu kitabı reva gördün Rinaaaa. Son 100 sayfaya herşeyi sıkıştırmak çok yanlış ve yetersizdi. Diğer kitaplardan farklı olarak Ronan ın annesi bit melekti.... Ronan ın hatırına puanım 7 yoksa asla 7 lik kitap değil. Ha bir de, anladık ki Ronan asla ve asla aptal değilmiş
·304 syf.·
2025 65. kitabı
Royal elit serisinin altıncı kitabı. Aslında ilk kitap Novella gibi sayıldığı için beşinci kitap diye geçiyor bu, ama Levi ve Asritd’i asla yabana atamam o yüzden bence serinin altıncı kitabı bu. Roman karakteri senenin diğer kitaplarında çok serseri ve vurdumduymaz bir lord olarak geçiyor. Kendi kitabında bu çözüleceğini düşünüyordum ama neredeyse son sayfalara kadar asla bunun sebebini öğrenemedik kitap boyunca evet bir maske taktığına ve insanlara karşı bu şekilde olmanın daha kolay olduğunu sürekli vurguladı ama başına ne geldiğini son kısımlara kadar asla anlayamadık ki bence yaşadığı şeyler kolay değildi. Kitap boyunca aslında farklı şeyler düşünmenize sebep oluyor ama son kısımda ters köseler yapmaya çalışmış bu kitapta çok etkilemedi beni ters köşeleri ama yine de okurken keyif aldım. Teal çok kendine has bir karakter ve yaşadıkları da asla kolay değildi bir de insanlara karşı donuk vurdumduymaz bir tavrın olması arkasındaki sebepleri gerçekten merak ettiriyordu Ronan’la ikisinin bir araya gelmesi bence güzel bir birleşim. Serinin bir önceki kitabı kadar beni etkilemedi açıkçası ama okurken yine keyif aldım.
Vicious Prince / Kitap Yorumu
2024 44. kitabı
Elsa ve Aiden’dan sonra en merak ettiğim çift ve kitap buydu. Açıkçası başta bazı olaylar yüzünden sevmem gibi geldi ama çok sevdiiiim!!! Ronan ve Teal’ın atışmaları tatlı ve eğlenceliydi. Aynı zamanda bu ikilinin geçmişi o kadar üzüldüm ki… ikisinin de yaşadığı şeyler çok korkunç. Ronan’ın bunu kafasından atmak için sürekli partilemesi ve Teal’ın onu bu noktadan vurması… beni çok üzdü. Ama her şeye rağmen ikiliyi okumak çok keyifliydi. Akıcı ve sürükleyiciydi, Rina bu işi yapıyor slslsld keşke biraz daha uzun olsaydı, tam doyamadım. Serinin bitmesine de bir çift kaldı… hemen onları da okuyacağım.
Dark romance
2025 59. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2025 21:49
Hala fav karakterim Aiden, onu geçebilen biri olmadı. kitap aktı okutuyor kendini ama seride şu an en az sevdiğim kitap bu oldu sanırım. Karakterlerin birbirleriyle uyumunu ve oyunlarını okumak güzeldi. Sevmedim değil ama yeteri kadar tatmin olmadım.
2025 Okuma Raporları
2023 191. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2023 12:18
Ikinci kitapta yada üçüncü tam hatırlamıyorum Elsa'nın babası ittifak kazanmak için Ronan'la evlilik yapmasını istiyordu ama Teal, Elsa'yla konuştuktan sonra babasının yanına gidip Elsa yerine kendisinin evlenemesini istediğini söylemişti ve konu hemen hemen o kısımdan  başlıyor. Yazarla ilgili sevdiğim diğer şeyse bu olayları diğer kitapları nerede bittiyse oradan bir bağlantı yapıp devam ettiriyor meselâ bunda Xan'ın alkol için rebilatasyona gitti kisimi da var. Çoğu yazarlar ekstradan geriden başlatıyorlar ve aynı şeyleri tekrardan yazıp okutturuyor. Neyse konuya dönelim Elsa, Teal'a evlenmek istemiyorsan evlenme diyor ama Teal, Ronan'la evlenmeyi bir yandan da istiyor. Ve Ronan herkesle iyi anlaşan cana yakın birisidir ama bu evlilikten dolayı Teal'den olabildiğince uzak duruyor ve kaçıyor. Diğer kitaplardaki gibi gerçekler, acı geçmiş var. İkisinin de travması ve hâlâ atlamaması ve olaylar bakalım nasıl olacak. Bu kitapta da Knox'un hikayesini okumak istiyorum ama sanırım başka bir seride karşımıza çıkacak.
RONAN & TEAL
2025 33. kitabı
Okunma: 25 Nisan 2025 22:07
Ağlamamalıyım... Ağlamamalıyım... Ben asla böyle bir hikaye beklemiyordum :( Başından beri tahmin ettiğim şeyi okumak beni mahvetti. Kitapları ekstra içselleştirdiğim için büyük yaralar alarak