Yalancı Tanıklar Kahvesi

Vedat Türkali

Yalancı Tanıklar Kahvesi Gönderileri

Yalancı Tanıklar Kahvesi kitaplarını, Yalancı Tanıklar Kahvesi sözleri ve alıntılarını, Yalancı Tanıklar Kahvesi yazarlarını, Yalancı Tanıklar Kahvesi yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
“Benim devrimim seninle başladı…”
Sayfa 397 - Ayrıntı Yayınları
“Bu çirkef dünyaya dayanmaya çalışıyorum.”
Sayfa 318 - Ayrıntı Yayınları
“Çözümsüzlük üretmeye yazgılı bu ülke. Düzenin besin kaynağı çözümsüzlük.”
Sayfa 290 - Ayrıntı Yayınları
Mu acaba?
“Kadın kısmı bir şey derse aksini yapacaksın. Asıl istediği odur!”
Sayfa 260 - Ayrıntı Yayınları
“Bir şeye inan işte böyle! Sana güç kazandırır!”
Sayfa 258 - Ayrıntı Yayınları
“Her sabah, her şeye karşın umutla başlayan beklentili günler akşam karanlığıyla üstüne çöküyordu.”
Sayfa 179 - Ayrıntı Yayınları
432 syf.
·
Puan vermedi
Bir canlı yayın programında Sırrı Süreyya Önder'in de dediği gibi "en iyi darbenin Allah belasını versin." Her türlüsünü de gördük darbenin. Yılanın sevmediği ottur darbe, burnumuzun önünde biter. On yılda bir, olmadı yirmi yılda bir bir darbe görürüz mutlaka. Her türlüsünü gördük. Başbakan asanını da, sağdan soldan eşit miktarda astık diye böbürleneni de, muhtıra kılığına girmiş olanı da, çağa ayak uydurup post modernleşeni de, yarım kalmış bir vodvile dönemi de. Hepsi derin yaralar açtı bu ülkenin insanları üzerinde. En çok da gençler hırpalandı bu dönemlerde. Büyük ustadan yetmiş yıllarda seksen darbesine giden yola dair bir roman. Her darbenin yalancı tanıkları olduk biz. Görmedik, duymadık, konuşmaya da mecalimiz yok zaten.
Yalancı Tanıklar Kahvesi
Yalancı Tanıklar KahvesiVedat Türkali · Ayrıntı Yayınları · 2017937 okunma
“-Her şeyi böyle abartır mısın? -Çok özlemişsem… Elimde değil!”
Sayfa 60 - Ayrıntı Yayınları
“İstediklerin hemen eline geçsin istiyorsun. Herkeste biraz vardır bu belki. Olmadı mı ağlayacaksın neredeyse! Olanların değeri yok sanki.”
Sayfa 94 - Ayrıntı Yayınları
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.