Yalanım Varsa Ajan Olayım

Ally Carter
Yakalandıktan, göz hapsine alındıktan, ve erkek arkadaşı Josh'ı bırakmaya zorlandıktan sonra Cammie'nin istediği tek şey huzurlu bir dönemdi. Ama CIA'in varisiyseniz ve dünyanın en iyi ajan okuluna gidiyorsanız bunu söylemek kolay, yapmak zordu. Cammie bir dahinin zekasına sahip olabilir ama yine de bilmediği pek çok şey vardır… Eski erkek arkadaşının onu hatırlayıp, hatırlamadığı gibi. Geçen dönem olanlardan sonra başının ne kadar belada olduğu gibi… Cammie her ne kadar normal bir öğrenci gibi olmaya çalışsa da bela ve tehlike bir türlü onun peşini bırakmaz. Bu sefer hedefler hem daha zor, hem de daha çekici. Cammie'nin kalbi ve sevgili okulu çok daha fazla tehlike altında!
264 sayfa

264 syf.
10/10 puan verdi
*Spoiler uyarısı* İlk kitaptaki ilişkiler ve olaylar çok daha basitken ikinci kitapta olaylar daha da dallanıp budaklanıyor. Gizem, merak bu kitapta daha çok hakimdi. Bir yandan bazı ilişkiler biterken başka ilişkiler başlıyor ve o biten ilişkileri özlemekle yeni ilişkilerin getirdiği heyecanı aynı anda hissettim. Bir yanda josh bir yanda zach, macey ile kızların güzel bir dörtlü olması, kızların sürekli bir şeyin peşinde koşması, cevapların başka soruları doğurması.. hepsi daha heyecanlı yapmış.Bu serinin bendeki nostaljik havasını tekrar hissetmek için başladım o yüzden kitaplar hakkındaki fikirlerimi unutmak istemiyorum dönüp dönüp tekrar hatırlamak için buraya bırakıyorum
Yalanım Varsa Ajan Olayım
Yalanım Varsa Ajan OlayımAlly Carter · Tudem Yayınları · 200942 okunma

Ally Carter
Ally CarterYazar · 8 kitap
Oklahoma ve Cornell Üniversitelerini bitiren Ally Carter, ilkgençlik için yazmaya Seni Sevdiğimi Söyleseydim Öldürmek Zorunda Kalırdım ile başlamıştır. Amerika’da yaşayan Carter, Gallagher Kızlarının maceralarını yazmaya devam etmektedir.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.