Yarının Adamı Mustafa Kemal'i Anlamak

Con Sinov
• Okul yıllarında aşk acısı çektiğinde not defterine neler yazdı? • 2. Abdülhamid döneminde neden zindana atıldı? • İlk görev yerinde kendisine teklif edilen rüşvete nasıl cevap verdi? • Neden İttihatçıların arasına katılmak zorunda kaldı? • Kader birliği yaptığı arkadaşları tarafından sürgüne gönderilmesinin sebebi neydi? • Trablusgarp’ta yaveriyle gericilerin merkezini nasıl bastı? • Çanakkale Savaşı’nda başarılı olmasına rağmen neden paşalığa terfi ettirilmedi? • Enver Paşa ile nerede ve nasıl karşı karşıya geldi? • Vahdettin’le yaptığı Almanya seyahatinde neler yaşandı? • Filistin Cephesi’nde yenildi ve çekildi mi? • Cumhuriyet’i kurmak ve inkılaplar yapmak idealine ne zaman sahip oldu? (Tanıtım Bülteninden)
Yazar:
Con Sinov
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 58 dk.Sayfa Sayısı: 352Basım Tarihi: 19 Ekim 2022Yayınevi: Masa Kitap
ISBN: 9786057301802Ülke: TürkiyeDil: Türkçe

336 syf.
8/10 puan verdi
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Öncelikle bu eserin devamının geleceğini sizlere başta söylemek istiyorum çünkü kitap Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm hayatını anlatmıyor. Zaten yazar bunu kitabın sonunda bizlere belirtmiş. Yarının Adamı: Mustafa Kemal'i Anlamak adlı bu eserde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamını, düşüncelerini ve
Yarının Adamı Mustafa Kemal'i Anlamak
Yarının Adamı Mustafa Kemal'i AnlamakCon Sinov · Masa Kitap · 20221,078 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.