Murat Adatepe
4 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
"Yaşamak bir savaştır kimileri için ve ne kadar yara alırsa alsın bu savaşa devam etmek zorundadır. Yaşamak bir savaştır, her gün yeni bir cephenin açıldığı ve artık savaşmaya gücümüzün kalmadığı." Yaşamak Savaşı; uzak bir aşkı, yaralarımızı ve onların sorumlularını, geçmişimizi, pişmanlıklarımızı, kavgalarımızı, bir türlü kendimizi aşamayışımızı ve yaşamak savaşını anlatan bir roman.
Tahmini Okuma Süresi: 6 sa. 34 dk.Sayfa Sayısı: 232İlk Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2024Yayınevi: Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık
ISBN: 9786253914325Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

232 syf.
10/10 puan verdi
Hayatın Savaş Alanı Kimlik Arayışı
Hayat, kimi zaman bir savaş alanına dönüşür; insanlar sadece hayatta kalmakla kalmaz, aynı zamanda kendilerini bulma mücadelesi verirler. Bu eser, varoluş mücadelesinin derinliklerine inmeyi, içsel çatışmaları ve insan ilişkilerinin karmaşıklığını ustalıkla ele alıyor. Karakterler, yaşamın zorluklarıyla yüzleşirken, kayıplar, hayal kırıklıkları
Yaşamak SavaşıMurat Adatepe · Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık · 06 okunma
232 syf.
10/10 puan verdi
Yaşam, Karanlık ve Umutla Harmanlanan Bir Savaş
Hayatın kendisi bazen savaşın ta kendisidir, değil mi? Yaşamla mücadele etmek, düşmeden ayakta kalmaya çalışmak, her an bir savaş verir gibi adım atmak… İşte “Yaşamak Savaşı,” bu kavramları en yalın ve en keskin haliyle anlatan bir hikaye. Burada hayatın kendisi bir savaş meydanı, karakterin her gün kendini yeniden inşa ettiği, her an yeniden
Yaşamak SavaşıMurat Adatepe · Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık · 06 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.