Yasımı Tutacaksın

Larry Collins
'Okurken insanı, allak bullak eden bir eser...' -Fethi Naci, Yeni Dergi- 'Bu kitabı okumamış olmak, gerçek bir kayıptır.' -Rauf Mutluay, Cumhuriyet- 'Bana bir yetki verselerdi, sanırım herkese zorla okuturdum 'Yasımı Tutacaksın'ı.' -Atilla Özkırımlı, Yeni Ortam- 'Yasımı Tutacaksın', bana öyle geliyor ki, 'romancı'larımız kadar 'okur'larımız için de ibret dersleri getirmektedir.' -Cavit Orhan Tütengil, Türk Dili- 'Hadise yaratacak bir kitap.' -Jean Cau, Paris Match- 'Derhal okunması gereken çok güzel bir kitap.' -Rene Maine, Journal Du Dimanche- 'Bu kitapta, insanı okumaya zorlamayan bir sayfa bile yok.' -Jean-Louis Ferrier, L'Express- 'Ritmi hiç yavaşlamayan olağanüstü bir kitap.' -Michel Droit, Figaro Litteraire-
Çevirmen:
Ayda Düz
Ayda Düz
Türler:
Tahmini Okuma Süresi: 10 sa. 19 dk.Sayfa Sayısı: 364Basım Tarihi: 1993Yayınevi: Payel Yayınları
ISBN: 9789753880480Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

364 syf.
9/10 puan verdi
#spoiler# "Kordobalı her kadının "aşk "ı " Manuel Benitez EL CORDOBEZ "Kovalanan ...açlık ve soğuktan titreyen bir yoksul Endülüs 'lü..düşlerini gerçeğe çevirir , ....bizi de alır götürür "impulsivo"nun karşısına elimizde aile yatağından alınmış , kırmızıya boyanmış çarsaftan bozma bez parçasıyla diker ..
Yasımı Tutacaksın
Yasımı TutacaksınLarry Collins · Payel Yayınları · 1993362 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.