Yeşilin Kızı Anne Serisi 5

Yeşilin Kızı Anne 5 - Hayaller Evi

L. M. Montgomery
Anne’in hayatının aşkı Gilbert Blythe okulunu bitirip doktor olmuştur ve eski meyve bahçesinde, en sevdikleri dostlarının yanında nihayet onları birbirlerine bağlayacak yemini etmek üzeredirler. Bu mutlu çift artık yepyeni bir hayata ve Four Winds Limanı sahillerindeki hayallerinin evine birlikte adım atacaktır. Ancak yeni bir hayat, beraberinde sorunları ve sürprizleri de getirir. Anne ve Gilbert yeni arkadaşlar edinirler ve yeni komşularıyla tanışırlar: Hüzünlü deniz hikâyeleriyle, deniz feneri görevlisi Kaptan Jim; içten konuşan ama düşündüğünü dosdoğru söyleyen Bayan Cornelia Bryant ve kopkoyu yaşamına Anne’in güneş gibi doğduğu, hüzünlü güzel Leslie Moore.
Çevirmen:
Seda Yuvarlak
Seda Yuvarlak
Türler:
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 4 dk.Sayfa Sayısı: 320Basım Tarihi: Şubat 2021Yayınevi: Ren KitapOrijinal Adı: Anne's House of Dreams (Anne of Green Gables #5)
ISBN: 9786257310307Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Ciltli

320 syf.
7/10 puan verdi
Serinin beşinci kitabında Anne artık hayatının aşkı Gilbert ile hayal ettiği şekilde evlenmiş ve eşinin görev yeri Glen'de yaşamaya başlamışlardır. Four Wind Limanı sahillerinden biri olan bu yerdeki ilk evleri onlar için Hayaller Evi olmuş; sevdikleriyle birlikte güzel eğlenceli anılarına eşlik ettiği kadar ilk fikir ayrılıklarına, ilk acılarına
Yeşilin Kızı Anne 5 - Hayaller Evi
Yeşilin Kızı Anne 5 - Hayaller EviL. M. Montgomery · Ren Kitap · 20212,306 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.