49 Kişi
Okunma
Beğeni
3.018
Görüntülenme
Zamanın İzinde, geçmişin izleri ile geleceğin düşleri arasında mekik dokuyan bir çalışma. Enis Rıza’nın seçtiği ve uzun bir yüzyıldan parçalar yansıtan fotoğraflara Ercan Kesal kendi hayatından esinlerle metinler yazdı, sıradan insanların hayallerini toplumun aynasına yerleştirdi. Dün geçmişte kalırken, yarına yeni yüzler ve yeni sözlerle varılır. Ama her yüz dünün acılarını kırışıklarla taşır ve her sözün bağrında da yarım kalmış hayaller saklıdır. Geçmiş bitmemiştir, şarkıların, resimlerin ve umutların içinde sonsuz bir nehir gibi yenilenerek akar. Zamanın İzinde, bizi o nehrin sert kıvrımlarına götürür ve ışığın suda parladığı kısa anlara daldırıp çıkarır.
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 58 dk.Sayfa Sayısı: 352Basım Tarihi: Şubat 2017Yayınevi: Ayrıntı Yayınları
ISBN: 9786053141457Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

352 syf.
8/10 puan verdi
Her Fotoğrafın Bir Hikayesi Vardır.
Ercan Kesal
ile yarın grup olarak tanışacak olmanın verdiği heyecanla okuduğum 4. Ercan Kesal kitabını da inceleyeyim dedim. Bu dönemde 3 film, 4 kitap ile Ercan Kesal ı dolu dolu tanıdım da diyebilirim. Kitabı incelemeye kısaca geçeyim o halde. Kitabı kendisine kitap grubuma davet ettiğim ve onunda kabul ettiği esnada imzalatmıştım. İçimizden bir
Zamanın İzindeErcan Kesal · Ayrıntı Yayınları · 2017123 okunma
352 syf.
10/10 puan verdi
Zamanın İzinde; Enis Rıza'nın seçtiği fotoğraflar ve Ercan Kesal'ın bu fotoğraflara yazdığı duygu dolu metinlerden oluşan, Ayrıntı Yayınları'nın 1000. kitabı olarak Şubat 2017'de ilk baskısını yapan muhteşem bir kitap. Burhan Sönmez kitap için yazdığı önsözde şöyle diyor : "Zamanın İzinde bir ansiklopedi veya başvuru kitabı değil,
Zamanın İzindeErcan Kesal · Ayrıntı Yayınları · 2017123 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.