Puanım 4,5/5 (9/10). #kitapyorumu
Merhabalarrr. Okurken beni bol bol gülümseten bir kitabın yorumuyla karşınızdayımm. Öncelikle kitabımız Dava Özetleri serinin üçüncü ve son kitabi. Gerçi yakın zamanda serinin novellasi (3,5) kitabi çıktı ama yinede bunu final kitabi olarak düşünebiliriz.
Bu sefer seri de başarılı, güleç yüzlü avukatımiz Brent'in aşk hikayesini okuyoruz. Her şeyini espri ve güler yüzüyle geçiştiren, travmatik bir çocukluğu olan Brent, bir gün tesadüfen çocukken aşık olduğu Kennedy ile karşılaşır.Onu gördüğü andan itibaren tekrar onunla olmak isteyen Brent, kızımızın onu sürekli reddetmesine rağmen ısrarına devam eder ve aşkının peşinden gider. Ayni davanın savci ve ceza avukatı olarak karşılaşmaları ise işleri daha da komik ve çekişmeli hale getirir. Peki Brent ve Kennedy geçmişte olanların sebebini, yanlış anlaşılmalari öğrenip birbirlerine tekrar şans verecek mi?
Ayayayyaya çığlıklar çığlıklar! Normalde ikinci şans kitaplarını okumayı sevmem. Hatta pek tercih etmem ancak bu kitap seri sonu olduğu için okumadan edemedim. Vee iyi ki okumuşum ya! Seride ikinci kitaba aşık olmuştum baya kahkahalarla okumuştum. Bu kitapta da resmen öyleydim. Hatta dedim acaba seri de en çok sevdiğim kitap bu mu olacak acaba? Ama bi tık farkla serinin ikinci kitabı bende daha baskın kaldı. Gerçi Brent ve Kennedy'nin diyaloglarını okurken koptum. Kennedy baya açık sözlü, laf sokan, ağzı bozuk bir kadın karakter.. Yani aşk romanlarında pek böylesine rastlanmaz. Bu da onu aşırı aşırı sevmeme sebep oldu. Kısaca seriyi okumasaniz bile kitapları birbirinden bağımsız olarak okuyabiliriz ve bu kitap kesinlikle tavsiyemdir.
Not: Kitap yetişkin içerik içermektedir. Alırken bunu göz önünde bulundurmanizi tavsiye ederim.
Kitapla kalinn..