1

128 Milyar Dolar Nerede ?

0 üye
Takip
Yıllık olarak kaçırılan vergi tutarı 80 katrilyon TL=50 milyar ABD Doları’dır.Son yıllarda ortaya çıkarılan yolsuzlukların Türk ekonomisine maliyeti 165 katrilyon TL=101 milyar ABD Doları’dır. Çalışanların % 52.8’inin hiçbir sosyal güvenlik kaydı bulunmamaktadır; yani vergi ödememektedirler.
Sayfa 129 - Kripto Yayınevi·Kitabı okudu
Ölümsüz aşklar
68 syf.
8/10 puan verdi
Öncelikle kadının ergenlik yıllarında başlayan tutkulu aşkı bana biraz ergence geldi belki yaşından dolayı böyle bir anlatım vardır dedim ilerledikçe tutku arttıkça bana biraz daha ergence gelmeye başladı belki de gerçek aşkı tatmadığım içindir fakat okurken bazen abartma dediğim durumlar oldu böyle saplantılı aşk kitapları ve filmlerini severim(bazen abartı gelseler de) o yüzden okurken duraksamadım tek solukta bitirdiğim bir kitap oldu aşk ve bağlanma duygusu beni etkilemedi desem yalan olur yazarın betimlemeleri ve dili karaktere çok yakışmıştı bence okunması gereken bir kitap
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Bilinmeyen Bir Kadının MektubuStefan Zweig · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2022247,2bin okunma
Reklam
Mitingler, toplantılar, Aday seçim derdinde, Her şey ateş pahası, Millet geçim derdinde. Süslü parlak nutuklar, Meydanlarda kalacak, Aylık yirmisekizbin; Kime nasip olacak?
Sayfa 352 - T.C Aksaray Valiliği·Kitabı okudu
ah sizi gidi gidi de soysuzlar sizi soğan soğan soydunuz da yaktınız bizi ah sizi gidi gidi de yolsuzlar sizi yola yola yoldunuz da yıktınız bizi
Sayfa 90 - Bilgi Yayınevi·Kitabı okudu
104 syf.
9/10 puan verdi
Alman yazar ile tanışmam bu kitap ile oldu. Hesse'nin şiirlerinin, öykülerinin, denemelerinin yer verildiği bu kitap; adından da anlaşılacağı üzere ağaçlardır. Kitap sayfalarını çevirdikçe eşsiz bir ormanda yürür gibi olursunuz. Keşke bu kitapltaki basit ama akılda kalan bilgiler ders niteliğinde okutulsa.. Ağaçların geleceğimiz olduğunu bilerek daha bilinçli büyüsek.. Sayfalara iliştirilen ağaç çizimleri ve hazir sonları ile; bu kitap, doğaya yazılmış bir güzelleme, ağaçlara yakılmış bir ağıt niteliğindedir.
Ağaçlar
AğaçlarHermann Hesse · Kolektif Kitap · 20194,268 okunma
Enflasyon ve zam politikası, iç sistemi, her gün yok etmekte ve ekonomi, bir yandan işsizler ordusu, öte yanda da durgun piyasası ile tam bir ekonomik bunalıma girmektedir. Bu ekonomik bunalımın kısa sürede bir siyasal bunalıma dönüşmesi de kaçınılmazdır.
Sayfa 141 - um:ag yayınları·Kitabı okudu
Reklam