2

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

11 üye
Takip
Modern insan günlük hayatında bilim ve teknoloji içinde inanılmaz havalı bir yaşam sürse de kafasının içinde taşıdığı beyin, çalışma prensipleri açısından yüzlerce yıl önceki atasından çok farklı değildir.
Xlll. İzmir, 6 Eylül 1876
Bugün sevdiğim A. İle birlikteydik. Bir araba içinde mösyö L. İle kızı yan yana otursunlar bende karşılarında bulunayım. Kızım minimini ayakları ayaklarıma değsin. Ben o tatlı yüze hasretle bakayım, o benim açıkça bakışlarıma, yalvarırcasina görünümüne anlamlı, ruhlu gülümsemelerle cevap versin ...Bazen arabanın siddetli bir sarsıntısı İle o nazik vücut bana doğru eğilsin bende ellerimle onu tutup kollayayim . Mösyö L .bilemem ne sebepten dolayı ara sıra beni yuklendirmeye benzer bazı dokundurmalar, nükteler sarf ettikçe kızda da hakkımda bir takım ilgi ve eğilim işaretleri görmekteyim.
Sayfa 101Kitabı okudu
Reklam
23 nisan için profil fotonuza çocukluğunuzdan foto seçin.. :D
2022 senesinde uygulamadaki desss adlı bir kullanıcı uygulama kullanıcılarına; ''23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'' özelinde profil fotoğrafı olarak kendi çocukluklarına ait fotoğraf koymaları ricasında, teklifinde bulunmuştu.. 2023 senesinde de uygulamadaki hesabını kapatan desss adlı kullanıcının bu ricası, teklifi
EGEMENLİK 104 YILDIR ULUSUN!
Atatürk ile büyüyen bir çocuksanız, Masallardaki kahramanlara ihtiyaç duymazsınız. ✨🇹🇷Türkiye’mizin geleceği olan Çocuklarımızın Bayramını Coşkuyla Kutluyoruz!🇹🇷✨
Gizemli okur

Gizemli okur

@06Kalem06
·
ATATATÜRK ÇOCUKLARI 🇹🇷🕊️ Bir güneş gibi aydınlatırız 🌝 Karanlık ufukları ♪ Sevgi, saygı, umut doluyuz, Doğruluktur yolumuz. ♪ Gözleriz ufukları, başları hep yukarı. 👁️👁️ Hem çalışkan hem dürüst Atatürk Çocukları. Talas çocuklarıyız, sönmeyen ışıklarız. Doğruluktan şaşmayız, seni hiç unutmayız. ♪ #Bir güneş gibi aydınlatırız # youtu.be/so-khuS8fbE?si=...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun ♡
• ❝ —Vatanı korumak çocukları korumakla başlar, çocukları her türlü ihmal ve istismardan korumalı ve onlar her koşulda yetişkinlerden daha özel olarak ele alınmalıdır. ❞ •
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
❤️ 🇹🇷 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷
Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız!
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Reklam
958 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.