8

8 Mart Dünya Kadılar Günü

5 üye
Takip
🥹❤️
Sana bir ruh üflendiğinde bir kadının karnındasın, Ağladığında bir kadının kucağındasın, Aşık olduğunda bir kadının kalbindesin, Kadın ; Annedir, hayat yoldaşıdır, hayat verendir, emek verendir... Kadın ; Can verendir, sevgidir, çiçektir, nimettir... Kadın bilene nefes , bilmeyene nefistir...
Reklam
Günümüz kutlu olsun 💐💐💐
520 syf.
·
Puan vermedi
·
23 günde okudu
> Bu kitabı beğenip beğenmemek konusunda kararsızım. > Ama ortada büyük bir emek var. Yazar bu kitabı eşinin yardımıyla ölüm döşeğinde tamamlamaya çalışmış. Bundan çok etkilendim. >Okuyup anlaşılması zor bir kitap. Çok fazla karakter ve olay var. Bu kafa karışıklığına neden oluyor. >Kitaba büyük bir beklenti ile başlamıştım ne yazık ki tam olarak beklentimi karşılamadı. Belki daha sonra tekrar okurum daha iyi anlayabilmek için. Okuyacaklara keyifli okumalar diliyorum. Bu kitabı
Ayşe
Ayşe
ablam ile okuduk. Bu zorlu yolculukta yanımda olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Usta ve Margarita
Usta ve MargaritaMihail Bulgakov · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20208,7bin okunma

8 Mart Dünya Kadılar Günü Konusuna Benzer öneriler

ü
Üstad Necip Fazıl Kısakürek7 üye · 9 yeni gönderi
Takip
g
Gerçek55 üye · 1 yeni gönderi
Takip
t
Telegram3 üye · 2 yeni gönderi
Takip
Vakit, artık çok geçti, geriye sadece kaçış kalmıştı, gemi hazır bekliyordu, demir alınmaktaydı; vakit, artık Çok geçti
Reklam
139 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.