Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Ara
Paylaş
Alışveriş
Popüler
Keşfet
Ne Okusam?
Keşfet
Kitaplar
Yazarlar
Okurlar
İncelemeler
Alıntılar
İletiler
Dergiler
Çevirmenler
Kitap Türleri
Hedefler
1000Kitap Android UygulamasıÜCRETSİZ – Google Play'den indirin
1000Kitap iOS UygulamasıÜCRETSİZ – App Store'dan alın
Akış
Ara
Paylaş
Alışveriş
Popüler
Keşfet
Ne Okusam?
Kitaplar
Yazarlar
Okurlar
İncelemeler
Alıntılar
Profil
(+) Yitirilen her şey var dükkanımızda. Ancak, sadece zaman yok. ( -) Ama zaman da kaybedilen şeylerden biri. Hatta her an, her saniye yitirmekte olduğumuz tek şey. (+) Zaman bize ait değildir ki yitirelim. Zaman insanlardan bağımsızdır. Biz onu tanısak da vardır, tanımasak da.. Zamanı geçirmeye çalışsak da akar, durdurmaya çalışsak da..Çoğunlukla öldürmeye çalışırız ama o hiç ölmez.
İnsanlar radyo tiyatrosunun zevkine varsalardı dizi izlemekten zevk almazlardı.
Bulmak zor değildir. Zor olan, bulduğunda aradığının o olduğunu anlayabilmektir.
Zamanaltı #23
"...Bu ilk devrim teşebbüsüm değildi elbette. Son da olmayacak. Ama ömrüm ve ömürsüzlüğüm boyunca geçirdiklerim arasında yaptığım üç devrim teşebbüsü arasından en sevdiğim hep bu ikincisi olacak."
“Ruhlara kurulan sofra ortadan kaldırıldı mı oda gene aynı oda.”
OKİ: Ben bir Japon köylüsü. Onlar gitti. Bambular, kirazlar, krizantemler, sakaki ağaçları yeniden çiçek açtı. Bizim büyük şairlerimizden biri öyle demişti: “Ruhlara kurulan sofra / Ortadan kaldırıldı mı/ Oda gene aynı oda.”
2348
77 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.