Normal insanlar terlik , okurlar ansiklopedi :)
Bir keresinde, sırf onu korkutmak için pat diye rafların arasından bile çıkmıştı. Günnur ise kocaman ansiklopediyi kafasına soğukkanlılıkla indirmişti. Genç adam artık daha temkinli yaklaşıyor, daha hafif sözlerle onunla konuşmaya çalışıyordu.
Sayfa 46·Kitabı okuyor
Yuxumda səyahət görüncə ailəmə verdiyim açıqlama:
"Rüyalar bize, bastırılmış olanın normal insanda da var olduğunu ve ruhsal etkinliğine devam ettiğini gösterir. Rüyanın bizzat kendisi bastırılmış olanın dışavurumudur; teoriye göre her durumda, somut deneyimler uyarınca ise en azından çoğunlukla, rüya yaşamının en önemli özelliklerini ortaya koyan, bastırılan öğedir."
Sayfa 32·Kitabı okuyor
Sönüp giden şeylerle samimiyetim mi? Her hüzünden hayatta kalırım... Kalbimin çarpmaya başlaması için, mutsuzluğun doruğunda olmam gerekir. Elemli iç çekişler soluk almanın ideal ritmidir; mutluluk ise hayatın normal ateşi değildir
Sayfa 89 - Jaguar Yayınları
Ne güzel ifade etmiş :)
Sanki biri ağrıyan kalbimi ufacık bir dokunuşta artık acımasın ya da morarmasın diye sar­mıştı.
Sayfa 244·Kitabı okuyor
Psikoloji
"Her duygu başlangıçta zayıftır. Sonrasında canlanır ve yol aldıkça güç toplar. Onu yok etmek yerine yavaşlatmak daha kolaydır." Seneca
1000Kitap
Yaşasın kapitalizm!
Başkalarını zengin etmek için köpek gibi, normal insanın çalıştığının üç katı fazla çalıştırırlar insanı, ürünleri maliyetin on katına satarlar ve herşey kendi yasalarına uygun.
Alıntı