Ömür

Ömür
@omrtba
Dik dur ve Gülümse bırak neden gülümsedigini merak etsinler.. (Bibliosmia/Overthinker) youtube.com/watch?v=4UmZNYh...
Anesteziyoloji
İstanbul
Mersin, 29 Nisan
567 okur puanı
Haziran 2017 tarihinde katıldı
Bir gülüşün yetecek inan şu üzgün hallerim yok mu gülüşün geldikçe aklıma geçecek gibi. Ellerim ile saklayamadığım zamanlar dert olur o gülüşünü başkası görüyor diye. Bana olmayan o gülüşün çökertecek içimi. Hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor. Şu ellerim ellerinde güzel bırak öyle kalsınlar. Kaç kere yazdım seni kim bilir kaç satır harcadım şu gülüşüne..
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Değerlim..
Sen tek bir cümleye sığdırılamayacak kadar büyük duygularımın sahibi, bir cümleyle ifade edilemeyecek kadar  kadar özel birisin. Sen insanın kendinden bile önce sevebileceği birisin benim için o kadar değerlisin.
Kitap~Okur
Acaba bu kitap neden bahsediyor?" Aklımızdaki soru bu. Hemen arka kapak yazısını okumaya başlıyoruz ve elimizde tuttuğumuz kitap hakkında “aşağı yukarı" bir kanaate sahip oluyoruz. Bir adım daha atıp kitabın yazarına dair bir bilginin peşine düşüyoruz hemen. Genellikle ilk kez karşılaştığımız yazarlarda daha çok yapıyoruz bunu. Bazı kitaplarda arka kapağın hemen altında, bazılarındaysa ilk sayfalarda yer alan yazar biyografisine göz atıyoruz. Şayet benim gibi kolay ikna olmayanlardansanız, kitabın önsöz/giriş/takdim/ilk bir sayfasına şöyle bir göz atmak da isteyebilirsiniz.
Okuyucu genellikle bir kitabı eline aldığında önce arka kapağını, ardından da, şayet tanımadığı bir yazarsa, biyografisini okur. Okuyucunn kitapla ilk teması diyebilirz buna. Bu iki husus arka kapak yazısı ve biyografi okuyucuyu etkilemede ne kadar önemlidir? Okuyucu olarak ben de aynı adımları atıyorum: Önce kitap hakkında, ve arka kapakta yer verilmişse yazar hakkında bilgi. Yazarı tanıyorsam kitabı ve varsa diğer kitaplarıyla ilişkisi hakkında bilgi bakınıyorum. Ama bu bağlamda kaliteli okuyucu olarak niteleyebileceğim tanıdıklarımn tavsiye ve eleştirilerini biraz daha önde tutarım.
Günaydın..
Günaydın bahar sabahım günaydın ne dersin; bugün seninle mi açar çiçekler, böcekler yoksa seninle mi uçar kuşlar, kelebekler yoksa seninle mi biter uykusuz kalmış-uyuya kalmış geceler.. neyse işte uykusundan öptüğüm sevgilim günaydın..